18/11/2008

Lidt orden på tingene

Så har jeg efter laang tid fået taget mig sammen og lavet en blogsliste (det inkluderede at finde ud af hvordan). Så nu kan I se hvad jeg også læser. Derudover har jeg rydtet op i mine kategorier, hvilket egentlig bare vil sige at jeg har prøvet at gøre det sådan at jeg skriver og lægger i "kasser" med navne istedet for efter måneder. Citater man kan leve efter er blevet til "Godt sagt" og er at finde nederst på siden. Ikke fordi man kommer til at kunne leve mindre efter dem... Og endelig vil jeg præsentere en ting, jeg satte ind på siden for noget tid siden. Man kan følge min blog fast "offentligt". Jeg ved flere alligevel læser fast, og så tænkte jeg det kunne være sjovt at se hvem, det er. Har du lyst er du meget velkommen til at "melde dig til". Og har du ikke det, er du lige velkommen af den grund!

3 comments:

 1. Og tak og velkommen til jer, der allerede har skrevet jer på! Bedste hilsner, Anne

  ReplyDelete
 2. Hej Anne
  Jeg følger også din blog.
  Overvejer selv og få en hvad er de vigtigste overvejelser du gjorde dig inden du begyndte at dele liv på bloggen her.
  Carsten Bjerno

  ReplyDelete
 3. Hej Carsten! Tak for det. Du har sat mig i tænkeboks med dit spørgsmål om overvejelser i forbindelse med bloggen. Svaret er nok at jeg ikke havde gjort mig så mange overvejelser, men har prøvet mig frem. Det ville nok have været bedst med lidt flere overvejelser om hvorfor og hvordan og hvor meget.... Mange hilsner, Anne

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...