24/05/2007

Jubeldans

Igår kl. ca. 12. 30 dansede jeg en lille dans for mig selv på en tom korridor på Överås i Sverige i ren glæde over at have fået fremlagt min sidste opgave på master studiet. Og ikke mindst over at få lov til at bestå. Det betyder jeg nu kan kalde mig Master of Divinity, og at jeg akademisk er på det niveau, der kræves for at kunne blive ordineret til præst i metodistkirken.
Min bror spurgte om det næste efter master of divinity er master of the universe? Mindre kan nok gøre det for mit vedkommende - men det er jo Gud det handler om, og han må vel siges at være universets mester.
Min opgave skal nu have de sidste rettelser inden den bliver lagt ud på Överås' hjemmeside og på Vejles hjemmeside under aktuelt.

10 comments:

 1. Ja - der er grund til at feste! Til lykke Anne. Det er en fin opgave, du har skrevet og jeg var glad for, at at være med til din fremlæggelse. Nu glæder vi os til søndag d. 1. juli, hvor du skal ordineres!

  ReplyDelete
 2. Tillykke der!
  Respekt for din store indsats frem til i dag. Jeg glæder mig til at se dig træde ind i de ælstes rækker. Gud har smedet sig et fantastisk værktøj i dig, kærlig, tænksom, hårdtarbejdende, dyb og brændende for mennesker og kirke. Det bliver en rigtig fest!
  Guds glæde!
  Ole

  ReplyDelete
 3. Også i Tolne jubles der - og fældes en enkelt tåre eller så;-) Vi ved at det har kostet et stort slid at komme så langt så også et STORT tillykke fra os!!! Vi er spændte på hvad du skal læse i ferien???

  ReplyDelete
 4. Hej min smukke veninde.
  Hvor er det bare stort for dig. Kæmpe tillykke...
  Jeg er ked af jeg ikke havde styr på hvad dag det var så jeg kunne have ønsket dig pøj, pøj, men du klarede dig jo heldigvis super flot :) -som altid...

  Jeg glæder mig rigtig meget til at tage del i din ordination. Det er så vildt at du er min veninde :)

  Kæmpe knus og mange tanker fra farmen i Asaa :)

  -og en hilsen fra Søren :)

  ReplyDelete
 5. Tillykke! Det er superflot.

  ReplyDelete
 6. Tillykke - jeg glæder mig meget til ordinationen. Vores lille flig af Guds kirke er heldige at have dig!

  ReplyDelete
 7. Kære master Anne

  KÆMPESTORT tillykke med den akademiske del af din uddannelse.
  Det har været en stor fornøjelse at følge dig på vej og opleve, hvordan Gud har brugt dig.

  Jeg glæder mig til at gå ind i kirken sammen med dig d. 1. juli - og jeg glæder mig til at gå ud af kirken og tjene sammen med dig!

  Thomas Risager

  ReplyDelete
 8. Tillykke Anne!

  Jeg så på Överås´ hjemmeside at du skulle fremlægge og det er et spændende emne.

  Du er allerede en god præst med en god ånd, men det er også dejligt at få papirerne iorden. - Jeg tror også at jeg dansede, da jeg havde afsluttet og bestået mit studium og ikke mindst takkede Gud for at det var muligt.

  Held og lykke med dit fremtidige virke i Metodistkirken - med din ordination bliver Metodistkirken i Danmark rigere - tillykke!

  Lasse

  ReplyDelete
 9. Stort tillykke fra en anden blogger-friend. Jeg takker The master of the Universe for dig!
  kh Louise

  ReplyDelete
 10. Har nu læst din opgave - den var spændende!

  Jeg skal læse den igen og fordybe mig lidt, for det er ikke så let at forstå - altså ikke det du skriver, men emnet :-)

  Hilsen fra en anden Master -( of Science ( Psychology ), MSc )

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...