05/11/2012

Dejlig søndag
Dagen derpå kommer her to billeder fra gudstjenesten i går. Det var lidt af en fest - 6 mennesker ønskede at blive optaget i menigheden. At blive medlem i Metodistkirken er nemlig ikke noget man "bare" bliver - forstået på den måde, at det ikke sker automatisk, eller blot fordi man kommer til gudstjeneste, gospelkor eller legestue med sit barn. Ikke fordi det er svært at blive medlem; man skal kunne svare ja på, at man tror på Jesus som sin frelser og at man vil bakke op om kirken bl.a. med sit nærvær, sine bønner, sine penge og sine evner - hvordan den enkelte så end gør det. 

Duncan leder bønnen for de nye medlemmer, inden han lyser velsignelsen over hver enkelt af dem.
Jeg kan godt lide, at ingen bliver medlem uden at vide af det. I Danmarks største kirke sker medlemsoptagelsen gennem dåben, og for mange er det noget, de aldrig tager aktivt stilling til. Vores børn er naturligvis også tilknyttet menigheden, men egentligt medlemsskab må man selv vælge.
Udover medlemsoptagelse var der sang - Maria, der er musikmedarbejder, sang en rørende sang på dansk, børnene var glade og mange, der var friskbagte boller bagefter og Duncan holdt en rigtig god prædiken om at leve livet fuldt ud og for Én enestes skyld.


Samuel møder Dennis for første gang. Meget stort fik han lov at prøve Samuels hjelm - og fik at vide, at "Du skal ønske dig en, som passer dig."
Bagefter mødte nogle af børnene Dennis for første gang. Dennis er en lille hånddukke, som jeg forelskede mig i på BMK lørdag. Så børnekirken var nødt til at købe ham med hjem. Så må vi se, hvad Dennis kan stille af spørgsmål, så vi bliver klogere på Gud, livet og os selv. Umiddelbart er der håb for, at han bliver en hjælp, for børnene var meget optaget af ham. I hvert fald dem, der var under 10. Dem mellem 10 og 13 fnøs fjollet, og synes helt klart, det var for åndet at kunne li'. Alle over 13 smilede til gengæld og ville gerne lege med. Og at lege for alvor- det er rigtig meget det, kirke handler om, synes jeg.... De sidste par indlæg har handlet om kirke. Det kommer de næste ikke til. Måske lidt twilight. Måske noget om en ko. Og nogle bøger.

2 comments:

  1. Jeres kirke lyder dejlig.

    ReplyDelete
  2. Jeg synes det er super dejligt at læse om jeres kirke og de tiltag I har. Lyder som et varm og favnene sted.
    Kh Joan

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...