16/09/2012

TUF på togt

TUF har været på togt i weekenden. TUF står for "Tro, Udvikling og Fællesskab" - unge fra hele landet mødes i en weekend for at snakke med hinanden, grine sammen og lave underlige og skægge ting. Jeg har ikke været med, men da vi bor i kirkebygningen, har jeg hørt latter, snak og unge mennesker siden fredag aften. Jeg tror, der er blevet hygget, grinet og snakket dybt blandt dem, der var med. I hvert fald har det været en glæde at se på og inspirerende og rørende at være bare en lille del af TUF'fernes fællesskab!

Lørdag lavede nogle af TUF'ferne et kors af hønsenet, mens andre samlede skrald rundt omkring  i Vejle midtby. Korset har stået udenfor og sat tanker igang hos forbipasserende og os, der er kommet i huset. 


Et bredt udvalg af sko.
Højere kan vi vel ikke sigte? 
Gudstjeneste søndag formiddag. 
"He blesses the young." Under gudstjenesten så vi en video, hvor lydsporet er Samuel Lockridge's svar på, hvem hans Gud er.
Har du lyst til at tage lidt del i gudstjenesten i formiddags, kan du se videoen her: Louise var også med, og du kan læse hendes oplevelse på togt her.

1 comment:

  1. Der er nok blevet hygget og snakket!! Dejligt at der er plads i kirken til overnatning.

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...