13/09/2012

Den havde jeg ikke set komme

"Jeg går lige i Netto og ringer til mig selv."

Det havde jeg ikke lige set komme, en dag skulle blive aktuelt at sige. Højt. Til andre.

Men i dag var dagen. Jeg har været i Netto for at ringe. Til mig selv. I et forsøg på at finde min mobiltelefon. Uden succes i øvrigt.

Kendere af mig og min mobil vil vide, at min telefon hverken er ny eller smart, hvorfor man kan gå udfra, at ingen har tænkt; "Nøj, en lækker mobil. Den snupper jeg."

Telefonen er forduftet ud i ren luft på under en halv time. Har du prøvet noget lignende?

11 comments:

 1. Æv...
  Jeg har prøvet det med Sofies bamse. Tabt i brugsen, pist forsvundet da vi vendte tilbage kort tid efter for at lede. Jeg er ret sikker på det er der hun har tabt men uanset var vi lige hele ruten igennem et par gange også og den er bare væk. Så vi har købt en ny. Den er så iøvrigt ikke så nem at ringe op altså hverken den nye eller gamle :-) og forleden var vi så i LIDL og vupti havde hun fået den smidt væk så vi måtte træde ud af den ellers lange kø, og vi var lige nået til kassebåndet, men så var der heldigvis en fantastisk LIDL medarbejder, der havde fundet den og lagt den ved en anden kasse. SÅ SKØNT, så denne gang kostede det ikke en ny :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Måske er konklusionen, at man ikke skal tage ting med, man ikke vil tabe, når man er i nogen form for dagligvare butik?!
   Kan se, at bamser med fordel ku' udstyres med en form for sporingsdims. Telefonen er træls at miste, men jeg er ret sikker på, at en bamse må være ligeså slem - måske værre - for et lille barn! Godt, der findes gode LIDL-medarbejdere!

   Delete
 2. Aaaargh! HVORDAN skal vi så kommunikere??
  -guess who.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know!!! Har heldigvis opdaget, at jeg kan beholde mit nummer. Pyha!! Bestiller ny telefon i morgen!

   Delete
 3. Måtte smile, indtil jeg kom i tanke om at jeg i mandags måtte ringe fra min job telefon til min privat telefon for at finde sidstnævnte, der lå under sædet i bilen hvor jeg sad og ikke ku finde den.....Super

  ReplyDelete
  Replies
  1. Der er ikke noget bedre, end at opdage hvor distræt man kan være. Havde håbet på samme ting i går, men nej :-(

   Delete
 4. Hvis den er blevet stjålet, er det nok ikke telefonen, men abonnementet, tyven har været ude efter. Hørte i dag om én, der havde fået sin telefon stjålet og tyven havde haft et stort forbrug med det resultat, at ejeren fik en regning og en inkassosag på halsen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det har du nok ret i! Kunne heldigvis spærre sim-kortet med det samme, så der har ikke været nogen fortjeneste på den konto. Heldigvis. Det er mere end dobbelt trælst også at få en regning på halsen!

   Delete
 5. Når den slags sker for mig (for det gør det, jeg indrømmer!) så viser det sig ofte at hænge sammen med at jeg har skiftet taske/jakke/bukser/bil (manden og jeg har hver sin, når jeg har lånt hans, har jeg tit glemt noget i den) og jeg genfinder så de mistede genstande ved at gå baglæns i mine dage: I går havde jeg den anden taske med på arbejde, måske ligger mine nøgler/min mobil/min pung der?

  Har du mon fundet telefonen?
  Ellers har du måske en oplagt chance for at få dig en ny nu :)
  Rigtig god weekend fra Helle

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...