02/08/2012

Ikke gennemtænkt

Det her er ikke gennem tænkt. I laang tid, ja, selv inden sidste indlæg har jeg gået og overvejet, om det er tid til at lukke min blog ned. For hvad er det lige, jeg vil med at blogge? Og hvad er det, der gør min blog værd at læse? Og og og... Alle sammen spørgsmål, som sikkert hænger sammen med de spørgsmål, jeg har haft til "det virkelige liv".

I eftermiddag har jeg så for første gang i lang tid haft både tid og lyst til at besøge blogge og kigge rundt på nettet. Og så måtte jeg liige ind forbi min egen. Og. Ja. Det føles lidt som en godt kendt notesbog, der trænger til at blive taget op igen.

Så det er altså ikke gennemtænkt det her. Havde ellers tænkt, at hvis jeg skulle starte igen, skulle det være med nyt design og med klar tanke på, hvad jeg vil blogge om. Men måske holder det ugennemtænkte bare bedre i længden, fordi det kan følge med mavefornemmelsen på en måde tankerne ikke altid kan.

Det var ikke gennemtænkt. Men det føles nu godt nok at have grebet tasterne igen. Så må vi se, hvor vi ender henne.

18 comments:

 1. Det spontane - det, der kommer lige fra hjertet, er som regel det bedste - meget bedre end det gennemtænkte og nydesignede :-)

  Randi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det' jo det, det er. Og alligevel fanges jeg af og til af lysten til at producere det fine og perfekte :-) Tak for din opmuntring!

   Delete
 2. Dejligt at du ikke lukkede ned Anne, for ja, du har helt ret, udenanset om det er lige fra hjertet eller mere gennemtænkte indlæg der titter frem på vores blogge er det en slags dagbog, en slags ord der spreder inspiration og måske ligefrem glæde blandt med læsere.
  God Torsdag aften.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Michael! Man - jeg - håber i hvert fald, at det blogggen præsenterer bliver til glæde også andre steder :-)
   God weekend.

   Delete
 3. Velkommen tilbage.
  Jeg synes det er fint at du har ladet dig selv pausere der hvor du har følt for det. Du har meget på hjerte så lade det endelig komme direkte derfra. Alt behøver ikke være så gennemtænkt!
  Jeg glæder mig til igen at kigge med.

  ReplyDelete
 4. Dejligt at du er på igen!

  ReplyDelete
 5. Charlotte Strand02 August, 2012

  Jeg synes du har så mange gode ting på hjerte og har savnet dine indlæg.
  Men pauser er ofte sundt, så det er dig velundt med en pause.

  Håber dog du fortsætter....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak, Charlotte. Jeg er glad for, at det jeg skriver, kan give næring hos andre også! Og du har ret; pauser skal der til. Og ofte er det sundt.

   Delete
 6. Jeg synes det samme som de andre :)
  Dejligt at tasterne har grebet dig igen!

  KH Helle

  ReplyDelete
 7. Cat caught your tongue? skriv, når du har noget på hjertet, det er det bedste "street-preaching" der findes. Mange af dine ord har forvandlet vand til vin for mig :-)

  ReplyDelete
 8. Dejligt at se dig igen - også her! Take your time - du er værd at vente på!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var/er nemlig rigtig godt at ses! Og tak - det vil jeg gerne tro på :-)

   Delete
 9. Blogger Fransiska Oberhausen10 August, 2012

  Du har ret i, at din blog ikke er gennemtænkt. Designet mener jeg ikke, at du skal bekymre dig om. Det er både tiltrækkende og professionelt udført. Der kunne jeg godt selv lære et par ting, men set i lyset af at du er uddannet præst, kan det undre, at du udelukkende bruger bloggen til at dele mundvand med andre bloggere.

  Den danske kirke har om muligt et større behov end nogensinde før for præster, som kan formidle biblens ord ud på en forståelig måde. Selv om biblen er skrevet for mange år siden, ændrer det ikke op på, at mange af de beskrevne hændelser i biblen kan relateres til hverdagsoplevelser i nutidens samfund som vi alle kan forholde os til. Dette kræver bare, at præsten har visdommen, evnen og viljen til det.

  Der er fortvivlende mange mennesker, som kun har religionen (biblen) at holde sig til på nuværende tidspunkt, fordi alt andet er i bevægelse. Af samme årsag er det vigtigt, at den enkelte præst gør sig specielt meget umage med hensyn til at give disse mennesker håb for fremtiden

  ReplyDelete
 10. Tak for kommentaren, Fransiska.

  Du skriver lige fra leveren :-) Det var kun ovenstående indlæg jeg henviste til med "ugennemtænkt". Men det er helt rigtigt, at hele min blog ikke følger nogen stram plan eller kun handler om bestemte emner. Sådan kan jeg bedst lide det.

  Det slår mig, når jeg læser din blog og din kommentar, at vi står forskellige steder. Nok er jeg præst, men jeg mener bedst, jeg hjælper mennesker - mig selv inklusive - ved at opmuntre, fundere og komme med mine betragtninger her på bloggen. Mere bastante betragtninger eller retningslinjer til den enkeltes liv hører sig til i samtale og måske endda i fortrolighed fordi livet - trods alt - er meget personligt og både leves og forståes hen ad vejen.

  Velkommen på bloggen.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...