31/05/2012

Ord

Min dag er fyldt med ord. Jeg kan godt lide dem. Selvom de nogle gange kan føles lidt påtrængende i mine øre. Eller mine øjne. Jeg læser nu ikke så meget til daglig, som jeg har gjort.

"Godmorgen" er et af de første ord på dagen. "Hav en god dag. Vi ses." er vigtig lille besked at sende afsted på vej ud af døren - og er rar at få tilbage.

Så er der fortællingerne i børnehaven. Beskederne, "hør efter..." og "nu skal vi...", der af og til bliver en uendelig smørre - for både mig og dem. Som lille N. sagde den anden dag: "Jeg vil ikke have ballade." Og hvem vil egentlig det?

De bedste ord er dem, der ikke bare lyder, men også bekræfter den forbindelse, der findes mellem dig og mig - uanset hvad ordene så er for nogen. Om de er praktiske, sjove, kærlige eller velkendte. Når ordene skaber kontakt eller baner vej, opmuntrer og bekræfter er de allebedst!

2 comments:

 1. Du er et rigtig ord menneske :-)
  Det var jeg også engang, da jeg var yngre end jeg er nu.
  Nu kan ord volde mig vanskeligheder og billeder taler nemmere , tydeligere til mig.
  Tror jeg.
  :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...