07/05/2012

"You're easily pleased"

Der skal ikke altid så meget til. Sådan er det vel i mange sammenhænge - små ting kan gøre en stor forskel. Et lille smil, en blomst på bordet, en personlig hilsen, en åben dør. Der skal heller ikke (altid) så meget til for at gøre mig glad. Når jeg jubler, fordi jeg kommer hjem til the på bordet, til et hjem, der er ryddet op eller over at blomsterne spirer og haven gror, er det min mand siger: "You're easily pleased." - med et ømt glimt i øjet. 


Men ja, jeg er ret let at stille tilfreds. Som nu for tiden, hvor jeg går og glæder mig over de små flagranker i køkkenvinduerne. Masser af farver i fin pynt som skabt til vores køkkenvinduer. Det er de ikke,  men massefremstillet af Søstrene Grene. Men hvad, de er lige kønne for det!

Og som G. K. Chesterton er citeret for at have sagt i "Freedom of Simplicity":
"There are two ways to get enough: one is to continue to accumulate more and more. The other is to desire less." ("Der er to måder at få nok på: den ene er at fortsætte med at akkumulere mere og mere. Den anden er at begære mindre.")
Jeg vil ikke påstå at have mestret den sidste - men det er det ikke værd at øve sig på?3 comments:

 1. Bestemt. Men Søstrene Greene har nu mange finurlige ting. Jeg har set en fantastisk krans et sted som er lavet af de der kulørte filtkugler som de sælger billigt. Den var fantastisk. Jeg tror jeg må lave sådan én på et tidspunkt.
  Jeg ka´ godt "nøjes" med udsigten fra vores hus i denne tid hvor det hele bli´r grønt. Det er fantastisk. Jeg glæde mig over det hele dagen på arbejde når jeg tænker på at det osse er der når jeg komemr hjem:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jane - ja, I bor helt fantastisk - særligt lige lysegrønne nu!

   Delete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...