01/05/2012

Ej sikke lej


Bare af den varme, der er kommet i de sidste par dage, har gjort så meget mere grønt! Det vælter op af jorden. Det er så godt! Tulipanerne står så fint, og kærmindesøsters blå skær er lyser op. Akelejerne fra sidste år bliver rigtig store - det lover godt.


En af mine yndlingsblomster er violfrøstjernerne og akeleje frøstjerner. Deres løv er noget af det fineste, synes jeg. Det er både delikat og krøllet på én gang. Smukke former og luftige kurver. Akeleje frøstjernerne står rigtig flot og kommer vel i blomst inden for den næste måneds tid alt afhængigt af varmen! Violfrøstjernen er stadig så spæd, at det er svært at sige hvad den bliver til. Men forhåbentligt kommer der også blomster i den, selvom det først bliver i sensommeren.


3 comments:

 1. Maj er god mod blomster og mennesker :-)
  Violfrøstjernen var en af dem jeg savnede meget, da jeg flyttede her til Altanen..Nu har jeg købt een og sat i en krukke, så må jeg se om det går :-)

  ReplyDelete
 2. Spændende. Hva´ er det for én på billederne?

  ReplyDelete
 3. "Maj er god mod blomster og mennesker" - hvor har du ret!

  Mor: Det er akeleje frøstjernen. Violfrøstjernen fik et knæk i vinter, så den er slet ikke så langt endnu.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...