18/05/2012

Bortset fra kvaliteten

Jeg har muuligvis nævnt det før. Men jeg æælsker vores sommerhus. Freden. Naturen. Atmosfæren i det lille hus. Bortset fra billedkvaliteten (taget med Iphone) - kan I så ikke godt forstå at glæden slår et ekstra slag ved synet af lyserøde blomster mod et lyseblåt spejl?

Eller at man umuligt at synes andet end at man er et heldigt asen, når en fasan pludselig kommer hen og kigger ind af stuedøren for at tjekke, om man nu også har lige så meget ret til at være på matriklen som den selv? 


Og så har jeg ikke engang billeder af lærken, der synger, eller hestene på marken ved siden af. Eller lyden af kedlen, når den koger på gaskomfuret, glæden ved at tage gummistøvler på en tidlig morgen eller fornøjelsen ved at drikke oceaner af the, fordi man ikke har andet at give sig til end det - og så lave have.
Det er ikke kvaliteten på stedet, der fejler noget!

4 comments:

  1. Nu er jeres sommerhus jo også umanerligt dejligt - med stalker-voyeur-fasan und alles!

    ReplyDelete
  2. Jov, jeg forstår din glæde :-)

    ReplyDelete
  3. Det er en skøn lille plet på Vorherres jord. Jeg ka´ godt forstå at I alle 4 nyder det. Vi synes osse det er hyggeligt at tænke på at I er så tæt på at vi lige ka´ køre omkring i 5 minutter - eller mere;-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...