23/02/2012

Opbrud, the og risengrød ved fjorden

Vi var nødt til at køre ud til "vores" strand igen i weekenden, for at se hvordan det gik med isen. Tænk, bare en uge med tø har smeltet isen, så fjorden igen er fri. Isen ligger så i store flager oppe på stranden - indbydende at klatre i! Og smukt at kigge på i solskin.

Vi havde taget varm the og fastelavnsboller med os. Det endte med at Duncan og jeg drak en varm kop the, mens Samuel løb rundt mellem isflagerne og lavede risengrød. Jojo, fantasien fejler ingenting.


 Hunden fandt en pind, og så var alle glade. Det er nu godt med sådan en weekend-tur!


6 comments:

 1. Jeg kan huske for mange mange år siden, da jeg så is skruninger for første ( og eneste) gang- et fantastisk syn med de isbjerge på stranden.
  Godt I tager ud og oplever naturen - det er en gave at give sit barn:-)

  ReplyDelete
 2. :-) Tak. Vi kan vist ikke lade være. Vi har altid - altså "altid" mens vi har kendt hinanden - gået mange ture, og vi har tilbragt mangen en eftermiddag et sted med en bog på et tæppe med vores madpakker. Der er en anden ro ude i det store rum!

  ReplyDelete
 3. Hvor er det skønne billeder - ser hyggeligt ud:)

  ReplyDelete
 4. Hvor smukt og stemningsfuldt :-) KH Charlotte

  ReplyDelete
 5. Det ligner så dejlig en dag - for store og små:-)

  ReplyDelete
 6. Sikke en dejlig dag. Jeg sidder og smiler over "Hunden fandt en pind, og så var alle glade." Der skal ikke så meget til når man er ude i naturen.
  Klem og god fredag.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...