25/02/2012

Mit nye magasin

Jeg har fundet en erstatning for ugeblade, dameblade og glitrende magasiner: pinterest.
Som regel når jeg har købt mig et blad, så har det været for at blive visuelt inspireret. Dels fordi jeg faktisk ikke synes danske blade til kvinder har særlig meget indhold at byde ind med, og dels fordi det er et af de steder, hvor man kan finde mange, pæne billeder.Og jeg holder af billeder; de sætter andre ting i gang med ord gør. Jeg har i årevis klippet ud af blade, lavet collager og gemt på fotos. På pinterest kan man samle det hele et sted på nettet. Prøv f.eks. at se min profil her, hvis du ikke selv kender pinterest.  I al sin enkelthed går pinterest ud på, at lave "opslagstavler" med billeder, man godt kan lide i forskellige kategorier. Jeg har f.eks.  én med idéer til mit lille sommerhus, måder man kan vise kærlighed på og forskellige citater.Man kan bruge det til idé udveksling, hvis man skal snakke med nogen om at udvikle en have, en event, en hvad-som-helst. Og man kan bruge det som huskested for opskrifter, idéer til indretning eller inspiration for udformningen af ens haveprojekt.

Her kan jeg se billeder, farver, former til mine øjne bli'r trætte og jeg kan samle det hele, så mit samler instinkt bliver også tilfredsstillet, uden at det roder, eller min mand synes, jeg gemmer mærkeværdige ting. Det er da smart!?

Source: favim.com via Anne on Pinterest

6 comments:

 1. Uuuh Anne, det er virkelig en herlig tidsrøver! Som du ved er jeg også på og det er nemlig lidt som et dameblad uden alle de kedelige reklamer og ligegyldige artikler.
  Der er så mange nye steder at besøge og ideerne flokkes. Jeg nyder det - men er nødt til at gøre det i små doser ellers går hele dagen (næsten).
  Klem og god weekend.

  ReplyDelete
 2. Det ser spændende ud - og så er det billigere end kedelige dameblade. Godt du kan finde tilfredsstillelse for dit visuelle øje;-)

  ReplyDelete
 3. Jeg kender flere, der er på og finder stor glæde ved det :-)
  Jeg er selv en anelse nervøs- fordi jeg næsten ved, at jeg ville sidder dér i timer :-) !!

  ReplyDelete
 4. Mette: Det er en kæmpetidsrøver! Men også ren afslapning. Til forskel for bloggen, hvor jeg godt kan synes, jeg skal gøre det "godt" er pinterest mere frit, synes jeg, fordi det alene er for min skyld. Selvom folk selvfølgelig også der kan se, finde og dele det jeg pinner.... Hmm. Kan egentlig ikke helt forklare forskellen, kan jeg godt høre :-D Måske noget at reflektere over!

  Mor: Det er rigtig spændende - jeg viser det glad og gerne om fjorten dage :-)

  Losarinas mor: Jeg vil tror, at du præcis ville kunne bruge rigtig meget tid derinde! I hvert fald men det jeg kender til din glæde ved skønhed og interesse i goder og æstetik :-) Som sagt kan man bruge meget tid, til gengæld synes jeg også, det er rigtig afslappende!

  ReplyDelete
 5. Det er så smart nemlig. Jeg har også fundet frem til en masse spændende nye udenlandske blogs gennem Pinterest. Og et af mine yndlingsbilleder er det her: http://pinterest.com/pin/194851121347485465/ ;-))

  ReplyDelete
 6. Anne - det er grunden til at smartphonen er så smart - tilpas lille til at man kan få et hurtigt fix, men også for lille til at man kan sidde i... hm... flere timer af gangen.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...