01/01/2012

2011 og 2012 i Wordle

Et forsøg på ganske kort at fange 2011 i nogle beskrivende ord.

Wordle: Mit 2011

Og håb om at  2012 må indeholde i hvert fald noget af det, disse ord beskriver:

Wordle: håb for 2012

6 comments:

 1. Hej Anne!

  Hvor er de der wordles seje. Supergod idé.

  Tak for en hyggelig nytårsaften sammen med dig og din skønne familie. I er den bedste nytårstradition.

  ReplyDelete
 2. Sikke fine de er. Jeg ka´ godt li´ det af det jeg ka´ se;-) Ka´ de forstørres så de er lettere for gamle øjne at læse??

  ReplyDelete
 3. Tak, Mikkel! Vi nyder også at have jer som nytårstradition! Wordle er supernemt at bruge - og ret sjovt. Kan se mig selv bruge dem i flere sammenhænge.

  Mor, hvis du trykker på billedet skulle du gerne komme hen til dem i en stor udgave :-)

  ReplyDelete
 4. Hej Anne

  Sjovt at danne billeder med ord! Det ser rigtig godt ud!

  Spændende blog du har her :)Jeg har et spørgsmål til din profil. Hvis du ikke vil svare er det selvfølgelig helt i orden :). Når du er præst i en frikirke, er du så protestant eller hvad er din retning inden for kristendommen? (jeg er religionslærer - det interesserer mig helt naturligt)

  God aften!

  Kh. Jenny

  ReplyDelete
 5. Hej Jenny!
  Det er jeg glad for, du synes :-)
  Jeg er protestant - det er de fleste frikirker vel egentlig, tror jeg. Dog er metodistkirken, som jeg er en del af, ikke udsprunget fra den lutherske/tyske reformation i 1500-tallet, men af den engelske statskirke (som i sin natur var/er meget tæt på den katolske) i 1700-tallet. Det giver nogle lidt anderledes perspektiver på flere ting - bl.a. forståelsen af synd, frelse, menneskesyn etc. Forskellene er sikkert svære at få øje på i det daglige, der tror jeg, de fleste lægger mærke til, at vi er frikirke ved at vi selv står for alting.
  Spørg endelig, hvis der er mere, du gerne vil vide :-)
  Kh. Anne

  ReplyDelete
 6. hvor FEDT, jeg får helt lyst til at skrive julekort alligevel, selvom de var afskrevet i år

  som altid, tak fordi du har delt dine ord, tanker, følelser, billeder, begivenheder i 2011, glæder mig til at følge med i 2012

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...