25/08/2011

Længe ventet

Det kan godt være, jeg har købt georginer (dahlia'er) fra Engeland. Men jeg har ikke været synderligt begejstret for kvaliteten. Jeg tror ikke, det er en god kombination at sende små knolde med skud i posten - når man ikke kan regne med, hvor lang tid der går med at vente i tolden. En af mine små blomster døde inden ankomst. Trist. 

Den her georgine har jeg ventet spændt på skulle springe ud. Den er koralfarvet og blev valgt præcis af den grund. Den skulle stå smukt til en rose, jeg også købte i foråret. Rosen har haft én blomst, og så var det det. Og det har taget meeeget lang tid inden georginen blomstrede. Men nu gør den, og der er mange flere på vej. "The garden will be even better next year" har jeg hørt, englænderne siger. Og ligenu er det, hvad jeg tænker. Når rosen er etableret, så den vil blomstre længere, bliver det en smuk kombination. Indtil videre vil jeg "bare" nyde i fulde drag endelig at have min koral-farvede dahlia i haven! 


5 comments:

 1. Jeg er også vild med georginer - har godt nok ikke haft dem længe, men de kommer igen når jeg får lidt mere overskud i haven, når børnene bliver lidt større.

  Super smuk blomst

  ReplyDelete
 2. Jeg er også glad for, at den lever op til forventnigerne! Jeg har ikke før prøvet at skulle grave dem op og gemme dem - så jeg er spændt på, hvordan dét forløber!

  ReplyDelete
 3. Hvor er den bare super smuk ;0) bliver nød til at blogge billeder af mine i morgen vist :0) Jeg bestilte mine knolde i dk og fik lov til at hente dem da shoppen ikke ligger så langt fra hvor jeg bor, var lidt heldig ;0)

  ReplyDelete
 4. åh hvor er den smuk - må jeg låne billedet til en musikvideo til på søndag?

  ReplyDelete
 5. Tina: Jeg glæder mig til at se din! Skriver du ikke lige, hvor du har købt også?

  Louise: Selvfølgelig!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...