08/08/2011

En paradis plet

Vores lille, skæve hus er en paradisplet. Der er stille, der er store træer, og der er højt til loftet. Murene er kalkede, bjælkerne hænger lavt indenfor, og det mest anvendte skotøj udenfor er gummistøvler; fordi de er nemme at komme i og praktiske i al slags vejr. Her spiser vi ribs fra buskene, laver bål og smovser i vafler. Når vi vågner kan vi høre musvit ungerne pippe i deres rede under taget. Indenfor varmer brændeovnen. Udenfor synger lærkerne eller musvågerne skriger. 


Her er store planer om huse i træerne, en labyrint i græsset og bede med gamle stauder og frugt buske. Ah, bare tanken om vores lille plet gør åndedrættet roligt og dybt sådan en mandag morgen.


4 comments:

 1. Å hvor det lyder hyggeligt et rigtigt skønt drømmested for store og små.

  Masser af sensommerkram.

  ReplyDelete
 2. Det er et fantastisk lille sted der oser af atmosfære. Vi er glade for at ejendomsmægleren vidste at det var jeres sted:-)

  ReplyDelete
 3. Det er guld værd at have sådan nogen små paradis steder, hvor man kan trække stikket fra hverdagens puls :)


  Sommerhilsen

  Pelle
  http://www.mobilreparationer.dk/

  ReplyDelete
 4. Marina: Det er nemlig dét, det er: et drømmested!

  Mor: Ja, han må ha' kunnet sit kram!

  Pelle: Velkommen til! Jeg tror, den slags steder er et must!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...