01/06/2011

Retail therapy


Det siges, at lykken ikke kan købes for penge. Og jeg vil da heller ikke påstå, at retail therapy faktisk hjælper - altså, at man kan shoppe sig glad, til overskud eller overblik over noget som helst. Men nogen gange, så kan et par nye sko godt rette lidt op på en skæv dag.

Nå ja, og så tanken om de (forhåbentligt) glade ansigter, der bliver, når der i løbet af de næste dage skal åbnes gaver.

4 comments:

 1. Nej Anne lykken kan ikke købes for penge, men en kombination af mangen ting gør lykke, det vigtigste er taknemmelighed, udviser du taknemmelighed over dine indkøb bringer de dig usandsynligt meget glæde og husk på at du er den eneste der ved hvad der gør dig glad og taknemmelig, derfor skal du selv tage teten med selvforkælelse.
  Det er ikke egoistisk at opfylde sine egne behov, det er egoistisk ikke at dele sine erfaringer med sine omgivelser omkring glæden ved at opfylde sine egne behov.
  I kærlige tanker, god Onsdag aften.

  ReplyDelete
 2. Forøvrigt er de sandaler rigtigt lækre., tillykke med dem.

  ReplyDelete
 3. Min mor sagde: Penge er ikke lykken - men de kan være et godt hegn omkring den!

  ReplyDelete
 4. Enig !
  Lykke giver det ikke, men masser ag glæde :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...