09/05/2011

Dobbelt fryd

Når farver, former og flader passer sammen giver det mig en rislende fornemmelse og en form for stille boblende glæde. Det er det samme med musik og kunstværker. Når det findes i haven eller naturen er fryden dobbelt. Det er den slags, som på forunderligvis giver jordforbindelse, mens sjælen får lidt større vinger. Måske kender du, hvad jeg beskriver?

Se lige den her perlehyacint mod stammen her: Det er da smukt.
Hvad bliver du betaget af?

7 comments:

 1. Den er virkelig utrolig smuk. Sikke en farve. Og så op mod den grå mur. Det betager også mig :)

  ReplyDelete
 2. Kære Anne, hvilket skønt billede. Naturens vidundere betager også mig; syrenens dejlige duft, hestekastaniens lys, rapsmarkernes gule farve, fuglenes insisterende forårskvidren...kunne blive ved :-) Ps. Ville meget gerne læse mere om engle hos dig, måske et indlæg værd? Kh Charlotte

  ReplyDelete
 3. Naturen er vidunderlig Anne, jeg elsker også når mine sanser kommer i spil, de betagende smukke blomster træer og buske, alle de vidunderlige dufte, solens varme, sneens stille dalen, duften af nyregn, allesammen ting der kan begejstre mig og så er naturens værdier gratis fornøjelser.
  I kærlige tanker, god aften.

  ReplyDelete
 4. Ihh de er bare så smukke.. jeg har det med frachia.. ELSKER både synet og deres duft..:0)

  ReplyDelete
 5. Træer! Jeg ELSKER træer! Solen, der spiller ned i gennem de grønne blade og giver et helt fantastisk blødt, grønt lys. Når vinden rusker og river og grenene bliver kastet rundt, og man rigtig kan mærke naturens kræfter. Om vinteren, når de nøgne træer står dækket af puder af sne eller rimfrosten. Og sådan kunne jeg blive ved... Jeg elsker vist bare træer i alle afskygninger :)

  ReplyDelete
 6. Dejlige billeder !
  Naturen betager mig konstant.
  Farver.
  Lys.
  Tror faktisk jeg er ret nem at begejstre :-)

  ReplyDelete
 7. Ja, det er utroligt smukt! Jeg holder meget af at finde sjove, smukke eller særprægede motiver i naturen. Snart venter de gule rapsmarker, men ellers er en lysegrøn bøgeskov noget af det allerbedste :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...