25/02/2011

...holdt så meget af den, sov med den om natten...

Pp Per (almindeligvis kendt som Postmand Per) er Samuels helt store helt. Hvis man kan kalde det venlige postbud det. I hvert fald er de små historier om Postmand Per det første, der har fanget Samuels interesse på fjernsynsskærmen. Han synger entusiastisk sangen om Pp Per på dansk og engelsk, og leger koncentreret med den lille bil. Ind imellem kommer han med post til os. 


Så stor var glæden da Ette (blandt voksne kendt som Junette) kom med dette fine sæt med Postmand Per til sengen. Tænk sig! Godheden kender ingen grænser. Og Gud ske tak for det.


5 comments:

 1. Det kan jeg godt forstå! Jeg er også vild med Postmand Per eller Postman Pat, som han hedder i UK. Da jeg boede derovre, passede jeg er par gange en lille dreng, som hed Alan, og som også var vild med PP.

  Så vi hyggede os med Postman Pat and his black and white cat ... synes den er skøn! Samuel har en god smag! :))

  ReplyDelete
 2. Åhr..... Junette! Det var billige point;-) Hvor var det en go´ idé. Anne: Hvordan vil du nogensinde få det vasket!!!!
  Han er vild med Per. I sidste weekend forsøgte jeg at præsentere ham for Pingu for ligesom at udvide hans horisont men nej. Han ku´ ik´ "li´et"!! Så vi måtte finde Per igen.

  ReplyDelete
 3. Billige point, ja!
  Men det er jo svært at lade være. :-)

  ReplyDelete
 4. Hej Anne, tænk sig - lillebror er blevet smittet. Forleden købte jeg en Postmand Per DVD med 4 afsnit på og han har ikke set andet siden. Her kaldes den bare "Mil", kort for Emil - katten.

  Knus til dig - Anja

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...