07/11/2010

SÅ blev det!

I dag på Alle Helgens søndag indviede vi endelig de nye lokaler i Vejle Metodistkirke. Lækre, lyse og velkommende står menighedssal, køkken og toiletter nu. Det bli'r så godt at være menighed i! 

Vi startede med at fejre gudstjeneste sammen med god musik. Kristina sang solo - så smukt, at det sås på ansigterne bagefter, af dem, der havde lyttet. (På det tidspunkt var jeg i børnekirke med Samuel.) Christoffer spillede trompet, Maria spillede og gospelkoret sang. 


Der var mange familier og børn i alle aldre. Her til børnehjørne med Duncan.


Efter gudstjenesten var der frokost. Herunder taler og hilsner bl.a. fra kirkens landsledelse ved Henning Bjerno. 


Jarle (th) kan noget med sten og havde hugget denne skulptur, som blev givet som gave til menigheden. Den kommer til at pryde menighedssalen, som en påmindelse om at Guds kærlighed gælder alle mennesker - hver eneste dag. 


Det var en god start på det nye, vi nu kan  tage hul på!

7 comments:

 1. Stort tillykke med de nye lokaler. Kirken ser i øvrigt rigtig hyggelig ud med den blå farve :)

  ReplyDelete
 2. Til lykke med så langt! Det gamle hus bliver så fint indvendigt, som det er udenpå:-)

  ReplyDelete
 3. Tillykke. Glæder mig til at se det!

  ReplyDelete
 4. Skøn beskrivelse af jeres indvielse. Dejligt med gode lokaler til alle de aktiviteter der går for sig i en aktiv menighed!
  TAK for din hilsen vedr. min veninde - hun er i koma efter operationen, som var meget vanskelig, vi beder og venter et Guds mirakel! Situationen er meget alvorlig....

  ReplyDelete
 5. Et STORT tillykke til jer alle. Det er så dejligt for jer at lokalerne nu er klar til at være rammen om den aktivitet der foregår i jeres skønne meninghed.
  Vi glæder os med jer og til at se herlighederne live:-)

  ReplyDelete
 6. Åh hvor er det nogle smukke billeder du tager Anne. Tak for det.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...