19/10/2010

Tæt på kusiner

Samuel og jeg har været på tur i skoven med vores tæt-på-at-være-kusiner. Min familie er ret stor og generationerne er ind imellem lidt spredt i forhold til hinanden - eller rettere, de klumper sig af og til sammen. Så min kusines datter er på min alder, mens hendes børn er lidt ældre end Samuel. Så for nemhedens skyld kaldes de kusiner/fætre hele bundet. 
Men vi har altså på tur i skoven for leden. Dét var et scoop. Både for dem, der blev holdt i hånden og dem, der måtte holde i hånd. Den, der blev kørt i klapvognen, og dem, der nådigst fik lov at skubbe. 





 De store morede sig kosteligt over Samuels glæde over at sidde midt i alle bladene og smide med dem. Og jeg nød at se ham så glad for sine nærmest-kusiner og i så gode hænder. Så var det ingen sag at slappe af i stilheden!


Nå ja, og så stod der en fin hest, som med garanti hed Lady. Vidste Fie....

2 comments:

  1. Dejlige billeder. Godt at have en stor familie - selv om det kan være svært at forklare rette sammenhæng mellem generationerne:-)
    At Samuel så er faldet godt til i flokken er bare alletiders!!! Og så må han lære at klare at pigerne med ders lige, lyse hår er vildt interesserede i hans korte, sorte krøller;-*

    ReplyDelete
  2. Og Lene og pigerne har lige været her og har fået et print med billederne på som de ka´ hænge op derhjemme;-)

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...