19/09/2010

Renovering

Renoveringen af kirkens lokaler er i fuld gang. Der bankes og regeres, graves og fyldes ud - og i torsdags blev der skåret hul til en ny dør. Puha, hvor det støvede!! 
Det er lidt sjovt at følge med i, hvordan et byggeri skrider frem - når man nu kender lokalerne, og glæder sig til at fylde dem ud igen. Lige nu er vi rundt regnet halvejs i processen for denne del af huset.

Her er det toiltterne: 


Og her kommer det nye og større køkken: 


Hvor denne lille detalje er en god ting. Det er nemlig stikket til den opvaskemaskine som endelig kommer til at gøre livet lettere til de mange arrangementer med spisning! 

4 comments:

 1. Jeg håber, det er nogle effektive håndværkere, så I snart er på plads igen i kirken. Og har fået opvaskemaskine ;-)

  ReplyDelete
 2. Uhh, elsker renovering - processen fra tanke til ide til udførelse og tilfredstillelesen bagefter, når mans stadig kan huske hvad var. Det ser spændende ud Anne!

  ReplyDelete
 3. Åhr hvor jeg glæder mig til de er færdige! Det bliver bare SÅ godt...
  Og jeg skal ikke engang leve med larm og rødt støv. ;o)

  Charlotte Strand

  ReplyDelete
 4. Bente: Det håber jeg også. Jeg har ikke forstand på det, så jeg kan ikke rigtig bedømme om arbejdet skrider frem i rette tempo. Men mon ikke det gør. Lige nu rumsteres der i hvert fald kraftigt dernede!

  Prophecy: Det ér spændende. Og vi glæder os rigtig meget. Jeg tror, det får stor betydning for vores arbejde og fællesskabets trivsel i det hele taget.

  Charlotte: Det bliver nemlig rigtig godt! Og sjovt er det, at kunne se det tager form nu!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...