09/09/2010

På den igen?Forleden dumpede et brev ind ad brevsprækken om, at da det er et halvt år siden, vi kom hjem med Samuel, er det blevet tid til den første opfølgende rapport. Forskellige lande har forskellige krav til rapportering efter en adoption er gennemført. Det er en rapport, som skrives officielt, så det er vores sagsbehandler fra Statsforvaltningen, der kommer på besøg. I Sydafrika skal der flere officielle rapporter til i de første år. Der skal sendes billeder med fra barnest hverdag.

At det er et halvt år siden vi kom hjem betyder også, at det er muligt at gå igang med fase 1 til en ny omgang adoption.

Vi har printet diverse skemaer ud. Det kilder lidt maven. Jeg ved ikke hvor længe, vi kommer til at gå rundt om dem, inden de bli'r sendt afsted!

8 comments:

 1. :-) Nej det er jo spændende.
  Og billeder fra Samuels hverdag sku´ da være til at finde. Jeg har nok et par stykker I ka´ låne hvis I mangler;-)

  ReplyDelete
 2. Tiden flyver af sted, der er sket så meget med Samuel og med jer. Godt med en mor, der kan levere billed dokumentation :-)

  ReplyDelete
 3. Hvor er det fint, der bliver fulgt op på adoptionen. Det burde man også for alle andre børn! - Og, ja - han skal vel ikke være enebarn? - Det er nu en spændende måde i får børn på:-)

  ReplyDelete
 4. Hvor er det spændende, at I nu kan gå i gang med at ansøge om en ny adoption! Og jo egentlig betryggende, at der følges op på en adoption, sådan som du fortæller.

  ReplyDelete
 5. Mor: Det er rigtig spændende. Tak for tilbuddet :-) Faktisk, er vi selv i den situation at det sværeste bli'r at vælge hvilke bileder der skal afsted!

  Lene; Åh ja. Det er en mormor, der er meget glad for sit barnebarn :-)

  Charlotte: Spændende? Tja, måske nok. Det er i hvert fald ikke sådan lige ud af landevejen. Det er rigtig fint med opfølgning. Og jeg er meget spændt på, hvordan vores sgasbehandler griber det an. Nej, ene skal han ikke være!

  Madame: Jo, det er betryggende. Men jeg synes faktisk at der hele vejen igennem processen er stor fokus på det bedste for bøenene. Og det er rart!

  ReplyDelete
 6. Bare så mange goøde ønsker og tanker herfra til jer, om at alt må gå gnidningsfrit og nemt!
  Ved fra flere venner, at det ikke altid er lige behagelige samtaler og undersøgelser - når man som adoptivforældre skal bevise sit værd....
  God weekend - lyder da som en dejlig weekend!
  Kh Gaia

  ReplyDelete
 7. Tillykke Anne... det er så stort, glæder mig til at følge med igen, dog på afstand

  ReplyDelete
 8. Gaia: Tak! Vores oplevelse med sidste omgang har nu overvejende været positiv. Vi er blevet godt behandlet, og har ikke oplevet nogle irrelevante eller upassende spørgsmål. Så dén del af det er ikke svær at skulle igennem igen :-)

  Sanne: Det skal du være så velkommen til!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...