04/09/2010

Hvad gør man så?

En forkølelse passer ikke til nogen verdens ting.
Musik dur ikke, for alle lyder kører sammen i én stor grød. Derfor passer en forkølelse heller ikke med særlig meget snak. Plus snak forudsætter en vis evne til at kunne koncentrere sig. Noget, der normalvis foregår på det sted, som snottet i ens hoved prøver at overtage. En forkølelse dur derfor heller ikke til en film. Selvom det ellers virker tiltalende at krølle sig sammen på sofaen med sådan én. En bog kan til nøds gå. Hvis man altså ikke konstant skal række ud efter sit lommetørklæde.
Smart tøj er også udelukket, da ens krop værker og virker helt forkert. For slet ikke at tale om hvad rindende øjne og en rød næse gør ved de fleste pæne kjoler.
Venlighed og almindelig interesse i andre mennesker er også bandlyst, for bare det at give nogen hånden kan ses som en krigserklæring. "Prøver du at smitte eller hvad?!"
Fysisk aktivitet er noget kun svært med stive lemmer og luftmangel.
En forkølelse er i det hele taget bare svært at sætte heldigt sammen med noget som helst. Øv. Andet end varm the, cookies og et tæppe om benene, en tyk trøje, et halstørklæde og store sokker i en stol i ens have.

5 comments:

 1. Nåehhhh..... Mor iler med lidt pyller. Go´ bedring. Knus.

  ReplyDelete
 2. Tung i hovedet og øm i kroppen er en forhindring for meget Anne, men hvad med at blogge?

  ReplyDelete
 3. Mor: Tak tak :-) Jeg har noget så ondt af mig selv. Hvilket givetvis ikke gør det bedre!

  Michael: Jo, at blogge var bestemt en mulighed. Jeg har bare haft svært ved at koncentrere mig om det. Men men. Endnu en god nats søvn, så....

  ReplyDelete
 4. Håber du har det bedre allerede, men god bedring under alle omstændigheder. Håber det bliver en hurtig omgang.
  ;-).

  ReplyDelete
 5. Tak, Janne! Det lader til at en god, laang nats søvn har gjort underværker. Ømheden er i hvert fald trængt i baggrunden. Nu håber jeg, at den helt forsvinder!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...