07/08/2010

Længe ventet

                                     


Joel kom hjem i dag. Endelig, endelig kom hans mor, far og storesøster kørende hjem med ham i bilen. Hvor har vi ventet længe på ham! Vores venners anden adoptions historie er fyldt med glæde, der blev til frustration, uforståenhed og opslidende venten. Den handler om, at være overladt til systemer i andre dele af verden, som ser helt anderledes på familie, små børn og rettigheder - uden mulighed for indflydelse på egne vegne. Det er en historie om at holde af og holde ud - i længsel efter at blive familie. Vores venner har ventet i mere en halvandet år på et barn, de vidste hvem var. Nu er de endelig kommet hjem. Det var stort at være med til at tage imod. De har ventet imens Duncan og jeg er blevet godkendt, kommet på venteliste, fået barn i forslag, ventet på udrejse, været i Sydafrika og nu været hjemme i 5 måneder. Men i dag havde vi Samuel med for at byde velkommen hjem! 

Nu kan deres historie sammen få lov til at begynde. Ofte, synes jeg, er det hjemtagelsen, der får stor opmærksomhed ved en adoption, ligesom barnets for-historie også er basis for meget interesse og nysgerrighed. Men egentlig er det vigtigste for barnets fortsatte trivsel alt det, der kommer bagefter. Den juridiske adoption er én ting; at blive og være familie er en helt anden.

Jeg ønsker dem - og alle andre familier, der begynder disse dage, alt det bedste med på vejen!

2 comments:

  1. åh hvor dejligt de endelig fik ham hjem. hils og sig tillykke og alt det bedste for dem alle :)

    ReplyDelete
  2. Vi ønsker den lille mand så hjertelig velkommen. Godt hans far og mor holdt ventetiden ud selv om den var hård og frygtelig lang.
    Vi synes vi ventede længe på Samuel men det er jo ingenting i denne sammenhæng.
    Et stort tillykke til hele den lille familie.

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...