05/05/2010

Tak!

Jeg har lige fået et brev med posten. Så jeg havde altså ikke helt ret i det, jeg skrev i går om, at den slags ikke længere dumper gennem brevsprækken. Brevet kommer ud af den blå luft, som reaktion på indlægget i går - og det indeholder frø. (som jeg er bange for er blevet mast) Frøene skal selvfølgelig sås. Jeg glæder mig til at se hvad, der kommer ud af dem. Tak! 

2 comments:

 1. Det synes jeg faktisk er en lille smule spændende!
  (Selvom jeg ikke er til blomster)

  Apropos have og ikke at være til blomster:
  I dag på kursus, hvade vi en visualiseringsøvelse, sådan en guidet meditation. Vi skulle finde vores trygge sted i en have. Og jeg som er lidt bange for levende ting som blomster og dyr.
  Løsningen belv en pansret havepavillion. Hvor jeg i fred og ro kunne være tryg uden frygten for at blive spist af kødædende blomster, myg og edderkopper.

  ReplyDelete
 2. Det lyder vel nok spændende med frøene og også med root trainers -potterne! Dem har jeg ikke hørt om før, men det ser genialt ud :-)
  Jeg elsker også at se ting gro, og sjovt nok skrevet om det, inden jeg læste det, du fortæller ;)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...