05/05/2010

I byen alene

Alene i byen var hvad jeg var i går aftes. Længe længe har jeg glædet mig, til det, der skulle ske. På Dexter Odense havde Folk Club Fyn sørget for at interesserede i folkemusik kunne opleve noget af et scoop i går: Dwight Lamp fra Iowa, USA spillede sammen med Jensen og Bugge. Dwight er 3. generations udvandrer, og har lært at spille harmonika af hans morfar, der var spillemand fra Vendsyssel. Derfor kan Dwight spille numre i en stil, som er glemt herhjemme i folkemusikken. Vi hørte kendte melodier og sange som "Mor, jeg skal tisse" og "Åh, Susanne". Denne uge tager de land og rige rundt for at dele denne her fantastiske musik med os andre. Kalenderen findes her
Jeg i halvmørket med en cola med sugerør og mærkede musikken, glæden og energien. Det var en god aften at være i byen alene på! 
På fredag kommer der mere om Dwight, når ABC temaet kommer til D.  

2 comments:

  1. Vi havde fornøjelsen at opleve samme skønne musik mandag aften på Åsen Teater i Vendsyssel. En herlig aften hvor man (læs: jeg) godt ku´ blive lidt rørt over at der kommer en noget ældre herre og spiller musik som er vores. Vi kender ikke det hele men han er vokset op med det!! Sjov tanke. Godt du fik oplevelsen med også.

    ReplyDelete
  2. Det er jeg også glad for! Jeg er også noget rørt over det - det tror jeg, der er flere der er. For det er da en "mirakel" historie af en slags!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...