24/05/2010

Min mormor er død

Min mormor døde lørdag eftermiddag. Gammel og mæt af dage holdt hun simpelthen op med at være til -
knap 90 år gammel.
Jeg har ikke så meget at skrive, for jeg er så fyldt med tanker, minder, smil og tårer, som skal have lov til bare at være.
De næste dage kommer jeg til at skrive meget om mine bedsteforældre, hvis/når jeg skriver. De ville have haft 71 års fødselsdag på onsdag. Hun skal begraves på fredag.
Min mormor, min kære bedste mormor, er ikke mere. Det er ikke til at forstå...
Men jeg tror på det evige liv, og jeg kender en nådig Gud.

6 comments:

 1. Kære Anne, det gør mig ondt at I har mistet din mormor. Hun har levet et langt liv, hun har heldigvis nået at se din søn,men savnet er stort. Knus til dig.

  ReplyDelete
 2. Kære Anne! Det er så underligt, at din mormor ikke skal være med mere her. Alle dejlige og gode minder skal nu lagres, og som Lene skriver, dejligt at hun nåede at møde Samuel!
  Guds fred og alt godt til dig og dine

  ReplyDelete
 3. Kære Lene! Tak. Ja, hun har på all emåder levet et helt liv. Og det er godt at vide - men måske netop derfor er det også et stort tab. Det betyder rigtig meget for mig, at mormor og Samuel nåede at møde hinanden!

  Kære Charlotte! Det er meget, meget underligt. At hun mødte Samuel og glædede sig over ham er noget af det, jeg er meget taknemmelig for!

  ... Og så er det naturligvis ikke fødselsdag men bryllupsdag, de har i morgen.

  ReplyDelete
 4. Kære Anne

  Jeg er dybt ked af at høre om dit tab. Man er aldrig klar til at miste, men mindes gør man resten af livet. Og ja det er godt at hun nåede at opleve dig som mor.
  Jeg sender dig mange tanker

  ReplyDelete
 5. Guds fred.
  Jeg mistede min elskede mor sidste sommer - det er så svært. Savnet er stort. Godt at vi har evigheden, og troen på, at vi skal mødes der igen.....

  ReplyDelete
 6. Kære Anne!
  Det gør mig ondt at høre, at din mormor er død. Det er et stort savn, også selvom hun har levet et langt og godt liv.
  Knus og varme tanker

  Signe

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...