17/03/2010

Manuel i køkkenet

Må jeg komme med en anbefaling?
Den sidste uge i Sydafrika boede vi i et B&B udelukkende for adoptivfamilier. Omgivelserne var lækre, vejret var godt og vi blev vartet op i alle ender og kanter. I køkkenet og bag den lækre mad stod Manuel på 27 år. For fem år siden kunne han ikke lave mad overhovedet, og skulle lære alt fra bunden - inklusive hvordan man koger et æg. Men som Jane siger "Some things are just meant to be." Og Manuel hører hjemme i et køkken. Kartoffelomelet, engelske muffins med spinat og skinke, spagetti bolognese, tærter, pastaretter og skotske æg kom i en lind strøm fra køkkenet til vores bord. Når han ikke laver mad, læser han opskrifter eller bøger om mad.
På hylden med kogebøger kan du finde Nigella Lawson, Jamie Oliver og Delia Smith. Og MAND! han kan lave mad så smagsløgene synger.... Og så er han god til at bage kager.

Det er i den forbindelse jeg gerne vil komme med en anbefaling. Én gang blev vi præsenteret for en kage med citron og birkes. Den kommer vi til senere. Og to gange serverede han Nigella Lawsons Chocolate Fudge Cake. En mere luftig, lækker og chokolade-rig kage, tror jeg ikke, det er muligt at finde! Opskriften finder du hos Nigella. Som hun skriver: "Serves 10. Or one with a broken heart". Mit hjerte er ikke knust - men jeg ville være ked af at skulle dele kagen med 9 andre!
Billedet er fra Nigellas hjemmeside.

3 comments:

  1. UHM!!! Den glæder vi os til at smage;-) Måske kommer vi med næste gang I skal hente barn i Sydafrika så vi ka´ smage den:-0

    ReplyDelete
  2. uhmmm lyder rigtig lækker..

    og så tror jeg at din blog p.t er den mest læste blog i hele verden.. jeg bliver så varm om hjertet når jeg ser i min google reader at der er nyt indlæg i din blog

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...