16/03/2010

2 uger som mor

For to uger siden puttede jeg for første gang min søn i seng hos os selv. Den første nat fik jeg ikke sovet særligt meget - sådan er det vist når man skal lytte efter nye lyde. Vi - og jeg - har lært rigtig meget i løbet af de sidste fjorten dage. Blandt andet at:
- der ikke er noget bedre end at vågne til et glad barneansigt.
- bleskiftning fylder meget, men kan gøres hurtigt.
- hvor ondt det gør at få tænder.
- Duncan og jeg er et godt team.
- det er meget nemmere at skulle iklæde et barn ble og bodystocking i modsætning til strømper, bukser, bluse, trøje, støvler og flyverdragt med alt hvad der til hører.
- vi har en enorm stærk vennekreds og familie - og masser af støtte derfra.
- bedsteforældre er nemme at imponere.
- de ansatte på den danske ambassade i Pretoria er umanerligt søde mennesker!
- det kommer til at tage meget lang tid inden vi igen hæfler Samuel med på en ti timer lang flyvetur!

Vi har været hjemme i knap fire dage. Kufferterne er pakket ud. Og det er de fleste gaver også. Vi er begyndt på de praktiske ting i forbindelse med hjemtagelsen (som det hedder på fint.) Vi har fortalt AC at vi er landet, og er i kontakt med kommunen for at få CPR nummer og anerkendt adoptionspapirerne fra Sydafrika. Lægen og sundhedsplejersken skal vi tale med i næste uge.
Men lige nu, der skal vi nyde at der er stille fordi den lille mand sover trygt...

8 comments:

 1. Velkommen i klubben. :-)
  Vinterpåklædning af tumlinger er ikke for de utålmodige.
  Håber ikke at din stædige dreng finder på de samme tricks som Sigurd en sjælden gang udøver under påklædningsseancen med at lave flintsbuen og gøre så meget modstand som mulig, mens hans skriger hjernen i stykker på dig. :-)

  ReplyDelete
 2. Hvor var det bare virkelig fantastisk, at stå nede i kirken her til aften, høre liv ovenpå og vide, at i nu er 3 der oppe.

  ReplyDelete
 3. Ja der er mange glæder ved at være mor :) -men husk også det er ok at blive vildt frustreret over de små nus, selvom man har ventet meget længe på dem, for det skal også nok komme :)
  Og endelig nyd de stille stunder for det er da virkelig også fantastisk lige at have 5 minutters "luft" for sig selv ;) knus

  ReplyDelete
 4. Tak, Junette :-) Lige når det kommer til det med at skrige tror jeg nok Samuel kommer til at give Sigurd kamp til stregen!
  Signe - og hvor er det godt at høre du er begyndt i koret mens vi har været væk!!
  Louise, åh tro mig. Frustrationerne findes skam. Jeg tror ikke der er forskel på forvirringe på grund af ventetiden. Det er måske bare så nyt endnu at vi stadig har en del overskud og forståelse :-) Og så gør vi alt hvad vi kan til at skiftes når han er umulig ligenu - fordi vi tror han er det meget af frustration over at alt er nyt. Endnu.

  ReplyDelete
 5. Åh altså, tillykke - og alt det dét der.
  Og tak fordi I deler jeres lille guldklump med os andre.
  Og jeg kan berolige jer med, at skrig og skrål itv. IKKE kan høres "på den anden side af gaden" :~)
  Håber I bare kan nyde, glædes, forundres osv. i lange baner.
  Mange tanker fra Aase Sv.T.

  ReplyDelete
 6. Kære Aase - hvor er det hyggeligt du har fundet vej her til bloggen! Det er beroligende at vide det ikke kan høres helt over på den anden side af gaden :-) Han har ellers nok lungekapacitet - bare vent til sommer når vinduerne står åbne :-)

  ReplyDelete
 7. Hej Anne, ja, jeg kom til at læse helt vildt meget på din blog - og blev helt rørt over den kærlighed der strømmer ud af hvert indlæg du skriver om din lille søn. Hvor er han sød. Og hvor er du heldig, du har fået ham. Måske blev jeg også så rørt fordi en af mine nærmeste veninder adopterede en lille søn fra Vietnam for ikke så længe siden og jeg har fulgt det rigtig tæt. Hun skriver i øvrigt om det på babybusiness.dk - kender du det sted? Du kan læse hendes indlæg her http://www.babybusiness.dk/er-det-fordi-han-er-adopteret.html

  Kh
  Maren

  ReplyDelete
 8. Hvor var det dejligt at læse, Anne, du er enestående god til at sætte ord på, hvad du oplever.
  Mange tanker til dig :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...