27/03/2010

Øh...nej?

Jeg (og resten af min familie) har besøg af min mor. Det er så godt. Til de, der har været fanget i "ammehullet", kan jeg afsløre at selvom man ikke ammer og derfor ikke er gensidigt fysisk afhængigt af sit barn, så kan man alligevel føle at alt går op i ... ja, mad til barnet og lignende. For at gøre noget ved det var vi ude at handle i formiddags, og da jeg hiver bilnøglen ud af min lille taske udbryder min mor: "Hvorfor i alverden går du rundt med alle de gamle kvitteringer?!" Hvortil jeg kun kan sige at "Øh, fordi jeg får dem tilbudt....?" Kan det virkelig passe man kan have så svært ved at sige "Nej tak" at man ikke engang er i stand til at afvise en kvittering på en dåse flåede tomater?!!

2 comments:

 1. Jeg kender det så udemærket! Jeg har gjort det til en vane at jeg ind imellem gør "hovedrent" i min pung. Så smider jeg alle de unødvendige ting ud! Der er så mange bon'er der er ligegyldige! Og så er jeg ret god til at sige nej til bon'er i supermarkeder.. (med mindre jeg har købt noget på tilbud, for snydes skal man jo ikke :D )
  Og det med at sige nej er vidst ikke noget man lærer lige over night!

  ReplyDelete
 2. det er absolut ingen nødvendighed at amme for at få ammehjerne så velkommen i klubben :) -selvom jeg er ved at være ude af det, men jeg kan sagtens huske hvordan det var :)
  hav en dejlig påske
  knuuuus

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...