24/01/2010

Skabelse 5

Gud sagde: "Vandet skal vrimle med levende væsener, og fugle skal flyde over jorden oppe under himmelhvælvingen!" Og det skete; Gud skabte de store havdyr og alle slags levende væsener, der rører sig og vrimler i vandet, og alle slags vingede fugle. Gud så, at det var godt. Og Gud velsignede dem og sagde: "bliv frugtbare og talrig, og opfyld vandet i havene! Og fuglene skal blive talrige på jorden!"

7 comments:

 1. fantastisk projekt... mon det ender ud i et babytæppe??

  ReplyDelete
 2. Tak tak! Det var tanken det skulle ende med det, ja. Har haft gang i det i flere måneder :-) Men det bli'r godt!!

  ReplyDelete
 3. Hvis det kommer til at ligne opstillingen der lå på gulvet i laaaang tid SÅ bli´r det rigtig godt. Glæder mig til at se det færdige resultat;-) Og det er en fantastisk måde at få fortalt Skabelsesberetningen på. Husk det når lillepussen kommer!!!

  ReplyDelete
 4. Åh det er et tæppe du selv syr? Hvor er det smukt - og dejlige ord du sætter på!

  ReplyDelete
 5. Det skulle meget gerne komme til at ligne det, der lå på gulvet, mor. Jeg tror det bli'r ret godt. I hvert fald er jeg ret stolt over det!
  Det er præcis et tæppe, Madame :0) Mens jeg lavede de enkelte dele (som egentlig forestiller ting, fra børnesange) kom jeg til at tænke på det som skabelsesberetningen. Det er 1 Mosebog kapitel 1 jeg skriver af. Det er faktisk en vældig god måde for mig at få det ind, på en anden måde!

  ReplyDelete
 6. Sikke en god ide, og det vil helt sikkert skabe glæde :-)

  ReplyDelete
 7. Tak, Lene! (Og velkommen til) Jeg håber det. Under alle omstændigheder har det gjort mig glad, så det er da en god start!!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...