25/01/2010

Øjenbryn - opfølgning

I november, var det vist, beklagede jeg mig over ikke at måtte plukke øjenbryn i hele tre (!) uger. Og jeg kom til at love at vise et "før" billede inden aftalen hos kosmetologen... Og glemte (fortrængte?) det lykkeligt igen. MEN efter i fredags at have hørt tre mænd fabulerer over kvinder og kropsbehårgin kom jeg i tanke om det igen. Så her er det. Sådan så jeg ud efter tre uger uden kontakt med min pincet:
Efter billedet kan I få når jeg har besøgt hende igen i starten af februar :-)

7 comments:

 1. hvorfor må du ikke plukke dem i tre uger?? får du dem plukket hos kosmetologen?? eller får du hårene fjernet med laser

  ReplyDelete
 2. Hej Sanne! Du kan finde forklaringen d. 17. november 2009 - eller under Ligenu eller humor ....

  ReplyDelete
 3. Omtalte udsendelse med de 3 mænd, så jeg helt tilfældigt også. Og det har rumsteret en del. Kim Bodnia forsøgte at sige noget om sin mormor, der havde hår på benene og overskæg, og som han både elskede og kyssede. Men det var som om, det var en helt anden verden, han talte om. Og alle de andre "plastic-mennesker" lød og så ud som om, de slet ikke vidste, hvad en mormor er. Det var på en eller anden måde skræmmende. Jeg er sikker på, du bliver rigtigt fin, og du kan så glæde dig over,at du har noget, der kan plukkes i:-)

  ReplyDelete
 4. Ja som din mor må jeg sige at jeg helt havde glemt det med øjenbrynene. Havde heller ikke lagt mærke til at de var anderledes. Undskyld! Men jeg håber det er fordi jeg ser ind bag "kropsbehåringen" (ka´ ikke li´ udtrykket som i sig selv har en voldsom negativ klang i mine ører!!!) Jeg lægger ikke mærke til om du eller andre har hår hist og pist. Og jeg ved ikke om jeg skal betragte det som en fejl???

  ReplyDelete
 5. Ovenstående var så mit indlæg som jeg fik postet uden afsender;-)

  ReplyDelete
 6. Jeg er helt enig, Charlotte, i at det var meget mærkeligt! Som om det er en fejl vi retter, når kvinder barberer ben og armhuler. Eller overlæbe for den sags skyld. Godt, Kim Bodnia havde sin mormor!
  Og jo, jeg er skam glad for at have noget at plukke i :-)

  ReplyDelete
 7. ha ha... åhh gid min mand havde samme holdning som din mor.. ha ha ha..
  jeg er ikke altid god til at huske de steder hvor de hår skal fjernes..
  Og lige præsic derfor har jeg besluttet mig for at være mand i mit næste liv.. Der bliver hår kun et problem for dem når de bliver over 30 år.. Det hår de har på hovedet render ned i næsen og ind i ørene.. og det er altså noget nemmere at fjerne samlignet med en godt behåret bikini linje.. det kan give et seriøst hold i nakken..
  nej nej.. jeg skal være mand i mit næste liv

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...