19/11/2009

Dagens mand i skysovs

Vi har været et smut i Ålborg i dag for at fejre min yngre bror. (Jeg skriver med vilje ikke lille, for han er noget kun højere end mig) Han havde sin fagprøve i dag, og selvom han inden har bedyret at "Det er jo ikke atomfysik", så var det jo alligevel spændende :-) Opgaven han skulle fremlægge er skrevet over en forretningsplan, som han agter at føre ud i livet begyndende fra nytår. Han er sej, og jeg er stolt af ham. Han har integritet, og er et af de mennesker jeg kender, som jeg ved, står ved det han siger og tror på.
Derfor forventede jeg heller intet mindre end et super resultat. Altså ikke på en "hvis-du-ikke-gør-det-sådan-kan-jeg-ikke-li'-dig"måde, men på en "jeg-tror-på-du-kan-det-her"måde. Og det ku' han. Eftersigende gav opgaven hans lærer kuldegysninger - så kan det ikke blive meget bedre, kan det?!
Her får I logoet på hans kommende firma:Det skal hjælpe mennesker, der ikke har et klap forstand på biler, og hvilken der skal anskaffes til hvad, og hvilken der så er bedst at investere i, men som skal ud og have én af slagsen. Gad vist hvorfor jeg blev spurgt om at være forsøgsperson?!

6 comments:

 1. Mor (og far;-))19 November, 2009

  Også vi to gamle er meget stolte. Vi er så spændte på at følge med i hvad der sker efter 1. januar 2010. Go for it, Lasse.

  ReplyDelete
 2. Tillykke med ham....
  Det må være nogle stærke gener i den familie.. i ligner godt nok hinanden meget... RIGTIG meget

  ReplyDelete
 3. glemte lige at smide en kommentar til dine forældre også... som uden tvivl må være rigtig stolte af deres børn.. Super godt gået

  ReplyDelete
 4. Jamen - er det ikke herligt. Til lykke til Lasse - og resten af familien! - Jeg kan ikke se noget logo - men er sikker på, at det er smart, det han har gang i.

  ReplyDelete
 5. Tak, Sanne! Vi har godt nok før fået at vide vi ikke kan lyve os fra hinanden. Det er som end også godt nok :-)
  Jeg tror bestemt, det er smart, det han har gang i, Charlotte. Mht logo, så prøver jeg lige igen senere...

  ReplyDelete
 6. Kære Sanne og Charlotte. Tak for hilsnerne. Vi er meget stolte af begge vores fantastiske unger. De er begge nogle dejlige mennesker. At de så også gør det godt gør jo ikke stoltheden mindre;-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...