16/11/2009

22 glade farver

22 glade farver er dumpet ind af døren til mig i dag. Er de ikke dejlige? For nogle måneder siden fik jeg lov til at lege med nogle tusser min veninde har. De var viildt gode - slet ikke ligesom tusser var da jeg sidste legede med dem :-) Det er så fordi det er nogle særlige tusser, som er lavet til at male/designe/noget med. Jeg skal ikke bruge dem til noget fancy' andet end at have det sjovt med. Og til at blive glad af. Og måske glæde andre med. Hvor er jeg glad for at Gud har skabt verden i farver! Tegner du?

3 comments:

 1. lækre farver Anne. Jeg elsker at tegne og i det hele taget fremstille billeder og figurer med mine hænder. Når der er tid og ro omkring et kreativt projekt er det ligesom om man synker dybere ned i sig selv og i fællesskabet med Gud, vores skaber. I dag er det nu mest mine børn, der har erobret skabet med akvarelfarverne og oliekridt - det kommer der mange fine kreationer ud af. Kh Louise

  ReplyDelete
 2. Jeg tegner ikke en masse. Jeg gjorde da I var små. Da brugte vi lang tid på at tegne sammen. Jeg tror også I lærte mange ord og begreber på den måde. Jeg glæder mig til at tegne sammen med næste generation:-) Så er det jo spændende om vi må låne dine fine nye tusser - ellers må vi jo købe nogle andre;-)

  ReplyDelete
 3. Tak, Louise! Jeg er vildt glad for dem. Tror jeg kender den følelse du beskriver af at komme dybere i sig selv og i Gud. Jeg plejer at være god til at skrive som bøn, men nu har jeg opdaget at det at tegne nogle gange er endnu bedre!
  Den er god med dig, mor :-) Jeg har også nogle mindre "fine" tusser. De kan også sagtens bruges!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...