07/10/2009

Baby pindsvin

Har du nogensinde set et baby-pindsvin? Det har jeg ikke. Før nedenstående billede kom fra den engelske side af familien. Noget sødere skal man da lede efter. Mon ikke de danske pindsvine unger er lige så fine?!

9 comments:

 1. Den er nuttet!!! Og sikke nogle små søde fødder den har:-) De danske dittoer må være lige så yndige mon ikke??

  ReplyDelete
 2. Jamen, som den er sød! Jeg har engang, som barn holdt et pindsvin - og det var noget af det blødeste under maven, hvilket forundrede mig.

  ReplyDelete
 3. Nej nej nej, hvor er det dog den kæreste kæreste ting altså!!! Hvor sejt!!! hehe... det er da helt vildt! Sådan en ville jeg gerne holde hehe.

  ReplyDelete
 4. Hvor er den sød den lille fyr..
  De pindsvin vi har i danmark er ikke ligesom den lille fyr på billedet, ørene er ikke så store, og bugen og bennene er mørkere..
  Jeg har for 7 år siden opfosteret et lille pindsvin.. Den kaldte jeg for Line, den var ca. 6-7 uger gammel da jeg fandt den, den var så lille at den ikke havde fået øjne endnu.. Den fik modermælkserstatning til katte og voksede op og blev et stort flot pindsvin på 1,2 kg.
  Line var rigtig sød, også da hun var en lille baby gris...
  Men der er en grund til at pindsvin hedder "svin" for de lugter og de er nogle svin.. men bortset fra det jo så er de søde

  ReplyDelete
 5. Åh, hvor er den dejlig!!! Sådan en lille fyr har jeg aldrig set før :-)

  ReplyDelete
 6. Den er rigtig sød, mor - og meget lille!
  Charlotte: se, heller ikke det vidste jeg om pindsvin - at de har bløde mave!
  Sanne: Hvor fint med Line! Jeg vidste ikke det med farverne på danske pindsvin. Men jo, du har nok ret i at der er en grund til navnet. Hvor satte du dit lille svin ud henne?
  Sara og Madame: Jeg synes også den er ret dejlig - og minder mig om nogle små bamse vedhæng man kunne købe til sine tasker for nogle år siden :-)

  ReplyDelete
 7. Hej Anne

  Da Line var stor og fed, måtte vi lære hende at spise regnorme, hun var jo vant til at få fede melorme, hvilket også var grunden til at hun var så tyk.. Men da hun havde lært at regnorme var mums, lavede vi et pindsvine bo.. Et stort hul i jorden, men en masse halm i, en palle over, og så plastisk og derefter en masse jord... Line elskede sin nye hytte, og boede der hele vinteren, da det blev forår kom hun 2 gang og spise den kattemad vi havde sat til hende.. Vi kunne slet ikke komme til hende, hvilket var fint, hun skulle jo ikke være vant til mennesker, hun er jo et vild dyr..
  Men flere naboer fortalte at de havde mødt Line, vi boede tæt på skoven, så jeg tror at hun rendte derover..

  ReplyDelete
 8. Hej igen, Sanne! Hvor er det en god historie! Dejligt at kunne hjælpe et pindsvin videre i livet. Og ret godt klaret at det lykkedes at gøre hende "vild" og ikke vænne sig til at spise af menneskers hænder! Mon ikke også skoven er et godt sted for en lille pindsvine hun?!

  ReplyDelete
 9. Det her er noget af det sødeste jeg nogensinde har set!! Hvis ikke jeg vidste bedre ud fra hvad du skriver, ville jeg tro billedet var manipuleret og nuttificeret.. Jeg glæder mig til, at vise billedet til mine piger imorgen, de falder i svime!

  (og ja, kan godt se det er et gammelt indlæg, men måtte lige ud med det :o) )

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...