18/09/2009

Bevismateriale

Som sagt var vi til et fantastisk bryllup sidste uge. For præcis en uge siden i dag. Solen skinnede, stedet var fra Tudortiden med bindingsværk, sten gulve og store søjler. Bruden var smuk med sin mors slør, gommen var stolt og rørt. Maden var uden kød - men med masser af smag. Talerne var sjove og søde. Der var traditionel engelsk dans, som fik de fleste til at svede og grine.
Det er altid en dejlig oplevelse at være til bryllup - at fejre menneskers kærlighed er noget af det mest livsbekræftende, der findes. Når det så er to mennesker, som er så glade for hinanden, at de skinner, og smiler hver gang de sagde "min mand" eller "My wife", så bli'r det ikke meget større. Én ting er at fejre to mennesker, som har delt en stor del af deres liv i forvejen. Men det er noget helt særligt når det er to hvis liv sammen ligger foran dem.
På billedet ses The Thompson Brood: Duncan og jeg, Alistair og Samantha. ... med hatte!

4 comments:

 1. Hold nu op hvor er du for lækker.. Det er du også til hverdag, men på billedet her, ligner du en prinsesse..
  Et helt fantastisk sæt tøj og så hatten, har du selv fundet på det??

  Duncan må være pave stolt, af sin kone

  ReplyDelete
 2. Hvor du bare er en smuk "engelsk" kone. Gid det var mere in med smarte, lækre hatte her!!

  ReplyDelete
 3. Jeg er bare SÅ engelsk :-) Jeg har selv fundet på at sætte hatten sammen med sættet - men da det jo var bryllup havde Sam og jeg besluttet at vi ville have hat på. Efterfølgende har jeg så tænkt at det ikke længere skal begrænses til England.... Så næste gang jeg skal til fest (og især bryllup) dukker jeg måske op i hat ... Er der andre, der vil være med?!

  ReplyDelete
 4. Altså I er skønne alle 4. Og du er så flot med hat. Og: ja, det gør vi!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...