26/07/2009

Barnedåb og bryllup

I dag er for mange dagen hvor den lille nye prins Henrik blev døbt. For nogle andre er det bryllupsdag. Sådan er det for mig - og min mand :-) I dag er det seks år siden vi sagde ja til hinanden. Det er slet ikke til at forstå at der allerede er gået seks år, men det er er der altså. Den gang var vi unge (yngre) forelskede og håbefulde for vores liv sammen. I dag er vi ældre (stadig uge), elsker hinanden og godt i gang med det liv vi startede den gang. 
Jeg er godt tilfreds (det var nordjysk't) Jeg er rigtig glad for min mand. Glad for mit ægteskab. Glad for at være gift - og med ham. Glad for at være nogens og at være en del af det "os". 
Tillykke til alle andre, der i dag kan fejre at være Hr. og Fru!

7 comments:

 1. Ja jeg har så gået sammen med din mand hele dagen uden at huske, hvilken særlig dag, det er for jer. Men det glæder mig, at I er tilfreds med giftermålet. Jeg synes også selv, at jeg gifter ganske godt - som en ældre, nu afdød kollega, (det var "Stoffer") skrev i min fars og mors gæstebog på deres bryllupsdag!

  ReplyDelete
 2. Til lykke med dagen. 6 år er jo allerede lang tid i disse tider, og ikke alle holder så længe. Og nu er I på vej til blive 3, så pas på hinanden selv om en del af jeres fokus bliver flyttet. Så bliver det snart til dobbelt op og kobberbryllup.

  ReplyDelete
 3. Tak for det både Charlotte og Mogens :-)
  Jo, jeg synes bestemt du gifter godt, Charlotte. I hvert fald har vi ikke noget at klage på. Og så fik vi jo en ekstra velsignelse med i England også :-)
  Det er rigtigt at mange ikke holder til 6. år - det har jeg faktisk tænkt på, at vi nu er en del af en positiv statistik. Og det er da ikke så ringe. Så kom bare an med kobberbrylluppet :-)

  ReplyDelete
 4. Vi vil også herfra ønske tillykke med de første 6 år. Vi glæder os til at være med i de næste 6 også. Og de næste 6, og de næste...... Vi glæder os bestemt også til I bli´r til 3. Og vi ska´ nok stå klar hvis I trænger til en barnepige så I ind imellem ka´ nyde at være "kun" 2:-) (Og så ka´ vi nyde at være 3 lidt;-)

  ReplyDelete
 5. Ja, det er dejligt med bryllupsdage, og findes der noget dejligere og mere romantisk end at oversætte let forståelige juridiske afhandlinger fra dansk til engelsk. DET kan jeg ikke forestille mig!!
  Tænk om et år har i bryllupsdag på en søndag, og hvem ved, måske bliver det også en mærkedag for en barnedåb?!?!? :-) - og ja tak, vi vil da gerne komme ;-)

  ReplyDelete
 6. Hej søde mennesker

  Rigtig hjertelig tillykke. Det er da så fantastisk berigende at læse om lykkelige ægteskaber. Jeg synes egentligt, det er svært at skulle forklare vigtigheden, for mig, af at være ægtefolk... Men det betyder noget.
  Held og lykke med de mange næste 6 år ;)

  Knus Louise

  ReplyDelete
 7. Kære Lene! I skal være så velkomne. Også selvom bryllupsdagen næste år er en mandag :-) Føler meget klogere på lov 3-12-29...Held og lykke med det!
  Tak, Louise! Vi er også glade for det :-) Også selvom det er en finurlig størrelse at være ægtefolk. Det er bare stort og godt at dele et liv med en anden på den måde!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...