29/06/2009

Rent vand

I dag ringede posten på vores dør. Han kom med vores nye flasker fra Klean Kanteen. Her er tale om flasker i fine farver og i mange forskellige størrelser lavet af rustfritstål i genbrugsmaterialer. De er lavet med tanke på bæredugtighed - f.eks. så gør det, at du har din egen flaske måske noget ved forbruget af plastik flakser?
... og endelig, så kan den gå i opvaskemaskinen, den har ingenting til at afgive pf-later eller andet skidt og munden er stor nok til at isterninger kan gå i den. (Munden på flasken, altså!)
Den kan købes på dansk hos Ren Flaske
Om ikke andet forventer jeg at det nu er muligt at 1) huske at tage en flaske med mig og at 2) jeg nu kan genkende min flaske i motionscentret til holdtræning! 
Min er lyserød og på 8dl. Mon ikke det sku' holde tørsten fra livet i sommervarmen?! 

5 comments:

 1. De er da nydelige. Har set en reklame for dem ét eller andet sted. HUSK at æblejuice er rigtig godt når der så varmt som nu;-)
  Mor.

  ReplyDelete
 2. næ hør nu, der skal vand i flasken ellers får man huller i tænderne. desuden har vi kun godt af 1 glas juice om dagen.

  knus fra endnu en sundhedsapostel

  sån en flaske må jeg bare eje og så vil jeg prøve at la være med at glemme den i motionscentret, ells går bæredygtigheden vel ligesom af ideen

  ReplyDelete
 3. Mor: Du har ret - æblejuice er godt med slat og sukker på én gang il at holde svedigheden under kontrol.
  Og Louise: du har sådan set også ret. I hvert fald har jeg lært at man kan kun må tælle ét glas juice med i sine "sekv om dagen".
  Men altså, en god omgang hyldeblomstdrik er altså godt - eller en lille smoothie når alt andet mad bli'r for meget pga. varmen!
  Og jo, du må hellere huske den. Ellers er der hverken tale om bæredygtighed for natur eller økonomi! :-)

  ReplyDelete
 4. Ja se det var jo en skøn side/ide. Den vil jeg adoptere med det samme. Tak for den!

  ReplyDelete
 5. Jeg er nu også lidt af en sundhedsapostel men , men... da jeg ved af egen erfaring at man faktisk KAN drikke for meget vand vil jeg nu alligevel anbefale et glas æblejuice ind imellem alt det sunde for som Anne skriver (tror jeg nok;-)genopretter stoffer i æblejuicen salt -og mineralbalancen. Og drik så bare vand for resten af pengene;-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...