22/04/2009

God adresse

Jeg har lige opdaget noget smart, som jeg gerne vil dele. På www.netlydbog.dk kan man låne lydbøger til sin MP3/IPod eller computer - ganske som at låne en bog på biblioteket. Det er da smart, hva?!

5 comments:

 1. sikke en god adresse.. den er gemt

  ReplyDelete
 2. ....Og jeg hørte i radioen i dag at man nu kan købe bøger og downloade dem til sin iPod. Så skal man vist ha´én eller anden dims som man kan læse bøgerne på. Det gi´r én mulighed for at medbringe mellem 100 og 120 bøger som kun fylder én bog. Det er da smart.
  Fagre nye verden;-)
  Knus
  Mor.

  ReplyDelete
 3. Ja, min søster fik sådan en dims i 50 års fødselsdagsgave. Jeg spurgte så, hvad hun skal med alle de tomme reoler. Men hun mente nu nok, der er nips nok til at fylde efter at bøgerne er endt på loppemarked :-)

  ReplyDelete
 4. Hmm. jeg kan godt se at det er smart at kunne have mange bøger på et lille sted. Men tror jeg ville savne at kunne bladre frem og tilbage og skrive en kommentar hist og pist. Men man kan måske vænne sig til det?
  Der er en bog, som jeg har dimlet om i mere end 6 måneder, fordi jeg ikke kan beslutte om jeg vil have den på lyd eller på papir....

  ReplyDelete
 5. Det var da helt vildt smart. Jeg har længe ledt efter sådan en side. Jeg har søgt på biblioteket også, men det kunne ikke lade sig gøre!
  Tak Anne!!!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...