03/01/2009

Wikipedia

Wikipedia har svaret på alt. Undtagen på eksistentielle spørgsmål som "Hvorfor er jeg her?" og "hvor skal jeg gå hen nu?". Men heller ikke en mindre eksistentiel ting - men dog temmelig vigtig, synes jeg: Der står ingen ting om Metodistkirken i den danske udgave af Wikipedia. Det skal vi da have gjort noget ved?! - eller hvad?

6 comments:

 1. Jo det synes jeg helt sikkert også! Altså jeg ved at min far ligger inde med en hel masse information lige i øjeblikket, fordi han jo har "efterforsket" i forbindelse med 150års jubilæum! Jeg ved han er rigtig hårdt presset for tiden, men måske ville det være super at komme noget på der lige efter jubilæet? Eller?

  ReplyDelete
 2. Hej Anne

  Jo hvad er da det for noget..
  Der står ellers om en masse andre frikirker.. uhmm
  Men hvis man søger på metodist, så kommer der et resultat

  ReplyDelete
 3. Jamen, jeg synes jo det er vigtigt vi også kan findes der - når det nu er et af de første steder man efterhånden leder! Det lyder som en rigtig god idé, Sarah. Spørger du ham, om han kan ligge det ud efter jubilæet?!

  ReplyDelete
 4. Der står da lidt:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Metodisme

  ReplyDelete
 5. Jeg har lavet lidt struktur på metodistiske sider på wiki...

  Således henviser http://da.wikipedia.org/wiki/Metodistkirken_i_Danmark til ovenstående side og der er kommet en fælles menu til højre på alle sider...

  Men der er stadig plads til mere dybdegående info

  ReplyDelete
 6. Så er jeg blevet færdig med en artikel om troslæren:
  http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Trosl%C3%A6re_(Metodistisk)

  Den trænger nok til en teologisk gennemgang...

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...