11/01/2009

Hvad gør man lige?

Jeg var ude at løbe igår (en del af mit håb for dette år er at komme i form igen - både udenpå og indeni). På et tidspunkt løber jeg imod en kvinde, som kommer gående. Rimelig smart at se på. Bortset fra, at det ser ud som om der er noget galt med hendes bukser. Efterhånden som jeg kommer tættere på kan jeg se hvad det er: Lynlåsen på hendes bukser står helt åben.
Jeg sagde ingenting. Løb bare videre. Men ligeså snart jeg havde passeret hende kunne jeg ikke lade være med at spekulere over om det nu også var det bedste at gøre?
Hvad ville hun mon have sagt til at blive stoppet på gaden (som bortset fra os var tom) af en vildt fremmed for at få at vide hendes lynlås stod åben? Hvordan ville jeg selv have reageret?
Skal man fortælle folk man møder, hvis noget er galt med deres påklædning eller udseende? Uanset hvor godt man kender dem eller ej?
Hvad synes I?

2 comments:

  1. ha ha ja jeg tror heller ikke at jeg havde sagt noget. Jeg har selv flere gange pludselig opdaget min egen lynlås står åben, men heldigvis for mig, har jeg tit en lang bluse på, så man ikke kan se det

    ReplyDelete
  2. hmmm... har prøvet at stå i Kiosken i Føtex og ekspedere lottokuponer en lørdag formiddag. Pludselig siger en pige som køber noget til mig: "din lynlås står åben"... jeg ved det er adskillige timer siden at jeg sidst har været på toilettet, og jeg kan forestille mig at flere hunrede kunder har haft frit udsyn... specielt fordi min hvide skjorte stak ud gennem hullet... MEGET utjekket, og jeg var MEGET taknemmelig. Siger altid hvis der er noget der er galt - man redder jo folk! Hellere flov overfor en, end at spankulere rundt imellem hundrede resten af dagen!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...