23/01/2009

Café Quindfolk

Det gik rigtig godt i aften! Der kom ikke hel hær, men fin flok kvinder, så maden passede helt fint. Og maden fik megen ros - så det gjorde fornøjelsen ved arbejdet endnu større!
Og bare så I også kan få lidt mundvand så var menuen tappas buffét med russisk rødebedesuppe, italienske salamier, bruchetta med avocado og kyllingefillet i karry, bruchetta med ovnbagte cherry tomater, rugbrød med radisse tzaziki og frikadeller, rødkålssalat og emmentaler, primadonne og rygeost. Og til dessert var der tiramisu med hvid/grøn te og kaffe fra Nicuragua. Mums
Der var både velkendte og nye ansigter i flokken, men der var hurtigt snak ved bordene. Rebecca sang og spillede så der blev helt stille i salen, og hun fik os til at klappe, så vi ku' mærke at musik er et sprog helt for sig selv.
Næste gang der er Café Quindfolk i Esbjerg bliver i marts - og jeg glæder mig allerede!

3 comments:

 1. SÅDAN!!
  Til lykke med det. Og ja, lækkersulten, det blir jeg da, også helt fra morgenstunden :-)

  ReplyDelete
 2. uhmmm sikke en menú, det lyder bare lækkert.
  Og dejligt at høre at det var en god aften

  ReplyDelete
 3. Godt gået!!! Tillykke til alle i Esbjerg. Marts kommer heldigvis hurtigt så du må i gang med at kigge opskrifter til næste gang:-)
  Knus
  Mor.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...