Det gik rigtig godt i aften! Der kom ikke hel hær, men fin flok kvinder, så maden passede helt fint. Og maden fik megen ros - så det gjorde fornøjelsen ved arbejdet endnu større!
Og bare så I også kan få lidt mundvand så var menuen tappas buffét med russisk rødebedesuppe, italienske salamier, bruchetta med avocado og kyllingefillet i karry, bruchetta med ovnbagte cherry tomater, rugbrød med radisse tzaziki og frikadeller, rødkålssalat og emmentaler, primadonne og rygeost. Og til dessert var der tiramisu med hvid/grøn te og kaffe fra Nicuragua. Mums
Der var både velkendte og nye ansigter i flokken, men der
var hurtigt snak ved bordene. Rebecca sang og spillede så der blev helt stille i salen, og hun fik os til at klappe, så vi ku' mærke at musik er et sprog helt for sig selv.
Næste gang der er Café Quindfolk i Esbjerg bliver i marts - og jeg glæder mig allerede!
SÅDAN!!
ReplyDeleteTil lykke med det. Og ja, lækkersulten, det blir jeg da, også helt fra morgenstunden :-)
uhmmm sikke en menú, det lyder bare lækkert.
ReplyDeleteOg dejligt at høre at det var en god aften
Godt gået!!! Tillykke til alle i Esbjerg. Marts kommer heldigvis hurtigt så du må i gang med at kigge opskrifter til næste gang:-)
ReplyDeleteKnus
Mor.