29/05/2008

Servicemeddelelsen jeg ikke ville have


Igår vågnede jeg op til følgende besked på min mobil. Og når jeg skriver vågnede op til den, så var det fordi jeg ellers tager tusind år om rigtigt at få liv i kroppen pludselig oplevede et adrenalin kick, der gjorde mig gevaldigt vågen. Beskeden var som følger: "Dit mobilnummer er nu ændret via Netbank. Mobilnummer XXXX er nu slettet. Venlig hilsen Nordea"
Hvad?! Jeg har senere vist den til adskillige mennesker, som alle forstår den ligesom mig: Nogen har via Netbank (min?) ændret og slettet mit nummer. Panik. Læg hertil at jeg ikke nogen steder er kunde hos Nordea. Mystiskt.
Så jeg drøner ind og tager telefonen og be'r oplysningsdamen give mig et service nummer til Nordea. Her får jeg fat i en meget venlig medarbejder, som trods min forvirring, bevarer fatningen rimeligt. Mig: "Jeg har lige fået den her besked... Hvad betyder det? Hvorfor har I slettet mit nummer? Jeg er ikke kunde hos jer?!" Alt sammen meget hurtigt og en anelse for skingert. Hun: "Må jeg be'r om dit CPR nummer? Så skal jeg finde dig i systemet. (hun får mit CPR nummer) Nej, jeg kan ikke finde dig nogen steder. Du er som du siger ikke kunde hos os. Så kan jeg ikke gå ind og nogen steder og se hvad der er sket." Mig: (Endnu mere skingert): "Jamen, hvad skal jeg så gøre? Hvad vil du så gøre? Hvis I har slettet mit nummer?! Du må da ku' se det et eller andet sted?!" Det kan hun ikke, og på et tidspunkt lykkes det hende at få mig forklaret at den besked jeg har fået er en servicemeddelelse fordi nogen jeg kender (?) har været inde på deres Netbank og ændret mit telefonnummer. Derfor har jeg fået beskeden, så jeg hvad andre har lavet på deres egen Netbank.
Her mere end 24 timer senere er jeg stadig ikke sikker på hvordan det er en service?

5 comments:

 1. Dette har ikke noget at gøre med din telefon eller bank. Det er blot en bøn, jeg vil dele med dig:
  Godtag
  de overraskelser
  som ødelægger dine planer,
  tilintetgør dine drømme
  som giver din dag
  og måske hele dit liv,
  en helt ny retning.
  Det er ikke tilfeldigt!
  Giv Faderen frihed
  til selv at væve
  din livsvæv...

  Ærkebiskop Dom Helder Camara

  ReplyDelete
 2. Kunne man forestille sig at det være en slags spam? Eller noget der driver gæk med dig?

  ReplyDelete
 3. har du spurgt din lillebror om det er hans værk, jeg syns det lyder en anelse lasse agtigt :) -jeg har aldrig hørt om den slags service i hvert fald :)
  knus

  ReplyDelete
 4. Det lyder da også helt underligt altså! Det fatter man ikke noget af?! hehe!

  Nogle gange er sms'er altså til mere forvirring end gavn!

  ReplyDelete
 5. Anonymous07 May, 2009

  Har netop fået samme meddelelse - mystisk!!! - er der sidensket mere i sagen
  Else

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...