10/02/2008

Opvarming til Valentinsdag

En kreativ gudstjeneste som opvarming til Valentinsdag - sådan var overskriften for gudstjenesten i Esbjerg her til formiddag. Det var en rigtig god gudstjeneste - målt på: Smil i menigheden, engagement i gudstjenesten, nye ansigter og samlet deltager antal. Vi har prøvet at gøre så god reklame for noget, vi selv synes var en god idé: Nemlig at gøre opmærksom på Guds kærlighed som grundlag for den kærlighed vi har brug for at vise hinanden - og som vi opfordres til at gøre d. 14. Så Duncan holdt en god prædiken om "Gud er kærlighed". Og så var der mulighed for at tænde lys som udtryk for en bøn, at tage små boller og finde bibelord i dem, at tage en rød rose med sig hjem til én man holder af eller at skrive et postkort og sende. Alt imens solen strålede ind igennem vinduerne.
I aften slutter vi så af med gospelgudstjeneste i Vejle med temaet "Amazing Grace" - så kan det ikke blive meget bedre!

1 comment:

  1. Det lyder som en god søndag :-)
    Vi begynder 4 uger med Fokus på søndag, hvor det handler om "Dit livs Kærlighed", så der bliver også lidt med røde hjerter og roser og så'n. Men vigtigst: vi skal døbe Albert!

    ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...