22/12/2006

Giv et barn en chance


Hvert år dør 11 millioner børn under 5 år af sygdomme på verdensplan. Over halvdelen dør som følge af fejl- og underernæring. Fire millioner af de 11 millioner børn dør inden de fylder 4 uger. Allerflest den første uge. Hertil kommer de ca. 4 millioner børn, der aldrig når med i statistikken, fordi de dør, inden de bliver født. Oftest fordi mor ikke har mulighed for at
spise ordentligt.

Et fejl og underernæret barn risikerer at blive skadet for livstid på indre organer, vækst og hjerne. Pigerne vokser op og bliver dårligt i stand til at gennemføre en normal graviditet.
Det betyder, at de får dårlige eller døde børn. Så er den onde cirkel sluttet.


I Mulungwishi støtter Metodistkirken i Danmarket bespisningsprogram, der ledes af lokalesygeplejersker og jordemødre. Her kan kvinder komme med deres fejl og
underernærede børn. De får et måltid samt mad med hjem til barnet til de næste par
dage.


Ved gudstjenesterne juleaften samler metodistkirken ind til bespisningsprojekt. Du kan være med til at give nogle af disse børn en chance i livet. En chance før de dør eller skades for livstid.
Giv et barn en chance - Giv penge juleaften eller overfør dem til giro 119 02 61 eller konto 8132 0000256307 senest den 29. december.

No comments:

Post a Comment

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...