15/05/2012

Forårskonkurrence

Nogle kender deres lus på travet. Andre kender deres børn på stemmen. Jeg kan nu konstatere, at jeg kan kende en ven på hendes billeder. 

Claus Dalby har igen i år udskrevet en forårskonkurrence. Man har kunnet indsende et billede, der beskriver foråret. Præmierne er flotte - bl.a. et besøg i Dalbys have haven. Lina Gaarde har sendt et billede ind - og jeg kunne kende det uden at vide, hvilket det var! 

Kunne du tænke dig at se de mange flotte billede - og måske stemme på en mulig vinder, så kan du gøre det her.

Linas billede til Claus Dalbys forårskonkurrence.


3 comments:

 1. Det er nemlig meget spændende at følge med i Claus Dalbys konkurrence - der er mange dejlige billeder, og jeg har også stemt :-)

  ReplyDelete
 2. Det er da også super flot det foto - og helt specielt!

  ReplyDelete
 3. Madame: Der er rigtig mange flotte billeder! Der er mange, der er gode med deres kamera i haven - og måske hænger de to ting ofte sammen?

  Tina: Velkommen til :-) Jeg synes også, det er enormt flot. Faktisk er jeg generelt ret vild med de motiver hun fanger - hun har et godt øje for det særlige!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...