06/03/2012

Iris - så blå, så blå

I min have er dukket to små, men åh-så-smukke iris op. Løgene var fra en krukke, jeg købte sidste år efter ordre om at installere noget smukt, hvor jeg kunne se det af Lina. Det var et tungt og trist tidspunkt. Nu er de atter dukket op - men nu står de i solskin og frisk luft. De var fine sidste år, men de er endnu bedre i år. Måske fordi jeg er kommet mig og igen kan se skønhed og er i stand til at kapere den intense blå smuksak!4 comments:

 1. Hold da op! Hvor har den stået? Mine er slet ikke på vej endnu. Men den er sandelig en smuksak. Godt du ka nyde den i år.

  ReplyDelete
 2. Våriris er noget af det smukkeste der findes, sådan en lille stump løsreven himmel som jeg plejer at kalde dem. De er faktisk ikke så nemme at have i haven så jeg tror du skal tage det som et smukt tegn til dig at de blomstre igen i år.

  Forårskram

  ReplyDelete
 3. Hvor er det vidunderligt, at du igen kan kan se og opleve skønheden !
  Og dine Iris er da også meget smukke :-)

  ReplyDelete
 4. Mor: Jeg tror, vores lille gård er ret varm i forhold til mange andre steder!

  Marina: Det gør den bare endnu mere særlig!! Tak for det :-)

  Losarina: Det er rigtig, rigtig dejligt. Kæmpe befrielse!

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...