19/03/2012

I'm loving it!

Jeg elsker, elsker, elsker, at vi igen er kommet dertil, hvor en tur i haven sidst på eftermiddagen er en mulighed. Der er ikke noget, der klarer hjernen, letter hjertet og sænker skuldrene som en tur udenfor.

Og det endda bare en tur i min lille have ved det store hus. Udstyret med en varm termo-kop the og en pude var jeg ude og dele vintergækkeløg fra de store klynger til små med en tre-fire stykker i hver. Forhåbentligt får det det til at se ud af endnu mere allerede fra næste år.


Endelig fik jeg også plantet i en krukke, som egentlig skulle have stået foran vores dør, men nu kommer til at stå midt i haven. På den måde kan jeg også se den, hvis jeg åbner vinduet på badeværelset og kigger ud. Samtidig kan også være nødt til at købe flere skønheder for at blive hilst med noget smukt ved døren.

Påskeklokken bad mig om at komme med hjem, da jeg gik forbi den forleden. Prikket og skøn som den er, gik jeg med til det. Indtil videre står den i krukken. Hvor dens endelige ståsted bliver, har jeg ikke besluttet endnu.

3 comments:

 1. I dag har Jørgen været i haven og spredt temmeligt meget møg fra Biogasanlægget hos vennerne i Gærum. Så nu venter vi bare lidt, inden byens flotteste højbed plantes til:-)

  ReplyDelete
 2. En meget fin krukke !
  God ide at sætte den, så du kan se den fra huset.

  ReplyDelete
 3. Hvor er det en fin krukke:) Jeg plantede også et par stykker i weekenden, dog med påskelilje og perlehyasint løg, så jeg må vente lidt på at de springer ud... Men jeg deler din glæde ved at kunne nå en time eller to i haven om eftermiddagen. Børnene elsker det bare, tiden går så godt udendørs.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...