17/01/2012

Ploughman's lunch til aften

Nogle gange så bliver maden herhjemme ikke det, den var tiltænkt at være - madplan til trods. Som i dag hvor det planlagte slet ikke kunne lade sig at gøre med et træt barn, hvis spisetid absolut ikke skulle flyttes. 
Vi tyede istedet til en klassikker fra de engelske pubs: Ploughman's lunch. Egentlig er det - som navnet antyder - tiltænkt som frokost. Det er i al sin enkelthed en tallerken fyldt med oste, kold skinke, salat, pickles og et æble. Her blev det til æg og spegepølse istedet for skinke. Der til er så brød, som man enten kan lave en sandwich af eller bruge som "skovl". 
Enkelt og lige til - men smagfuldt og godt. Hvis man da er til ost, pickles og syltede agurker.


6 comments:

 1. Man kan altid ændre en plan, hvis man altså har en! ;) Og jeres aftensmad endte da med at blive helt OK. Jeg husker godt "Ploughman" fra min tid i Skotland.

  Ha' en god aften! :)

  ReplyDelete
 2. Det var bestemt en god aftensmad! Det er rigtig dejligt at være kommet "dertil" efter at have været syg med depression, at kunne lave om på en plan uden videre! Også god aften til dig :-)

  ReplyDelete
 3. Faldt lige over dit billede på Claus Dalbys blogliste og måtte lige se nærmere.. For hvor ser det bare lækkert ud! :-)

  God aften!

  Kh Solsikke

  ReplyDelete
 4. Og lige den slags mad de fleste børn kan lide, da det hele ikke er blandet sammen :-)

  ReplyDelete
 5. Det var en vældig god aftensmad. Og så var det faktisk lidt særligt at få det serveret på tallerkenen :-)

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...