24/01/2012

Hvad nu, lille du?

Jeg er så småt ved at være rask. Jeg er i hvert fald så godt på vej, at en raskmelding er indenfor øjesyn. (Juhuu) Det betyder valg for vejen fremaf. En vej jeg har svært ved at se. Jeg er på én gang tryg ved, at det vil vise sig. Samtidig klar over, at det kræver jeg tager aktive valg, opsøger det jeg gerne vil og ved, hvad jeg ønsker. 

I dag har tankerne med valg fyldt, og jeg tyr'r til mine citater. Andres tanker om liv kan hjælpe på mine egne. Om ikke andet kan de lindre.


"Ask not what the world needs, but what makes your heart sing. Because what the world needs is people, whose hearts sing." Ukendt

"Godtag de overraskelser, som ødelægger dine planer, tilintetgør dine drømme, som giver din dag og måske hele dit liv en helt ny retning. Det er ikke tilfældigt. Giv Faderen lov til selv at være dit livs væver." Ærkebiskop Dom Helder Camara

"For at blive mig selv, må jeg holde op med at være det, jeg altid har troet, jeg ville være." Thomas Merton

Hvem har jeg troet, jeg ville være? Hvad er min dybeste længsel? Hvad er forskellen på håb og ambition? Kan man skelne mellem ønsker og umuligheder? Kan man kende det gode på andet end eftersmagen? 

Der findes ingen andre svar end dem, der er ens egne. Men spørsgmålene vil jeg gerne dele.

4 comments:

 1. En spændende tid. Og en svær tid !
  Og tror du man nogensinde finder svaret? Ændres det ikke undervejs? Jeg synes stort set aldrig jeg finder svaret. Og hvis jeg gør, ændres det efter noget tid.
  Men tak for at dele dine spørgsmål :-)

  ReplyDelete
 2. Det er godt at høre, at det lysner, og jeg kan sagtens følge dig i at det så giver anledning til spørgsmål om fremtiden. Held og lykke med at finde svarene :-)

  ReplyDelete
 3. At lade Faderen være vort livs væver - det tror jeg på!
  Guds fred og alt godt i valg og væv.

  ReplyDelete
 4. Et andet citat: Hver gang én dør lukkes åbnes en ny. Du bestemmer selv hvilken du vil åbne.
  Og vi er der med en ekstra nøgle hvis det sku´ bli´ nødvendigt;-*
  Knus.

  ReplyDelete

Jeg bliver rigtig glad, når der er kommentarer til mine indlæg. Så læg endelig en hilsen, når du har været forbi. Har du ikke lyst til at skrive, så alle kan se det, kan du skrive til mig på annetkthompson (a) gmail.com Fortsat god dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...